JOHNNIE WALKER RED LABEL 0,7 L

Johnnie Walker Red Label je nejprodávanější skotskou whisky na světě. Vzniká kombinací lehkých whisky z východního pobřeží Skotska a rašelinových whisky ze západu. Vyznačuje se kořeněným aroma a dlouhým kouřovým dozvukem. Její štiplavá chuť se dá přirovnat k jakémusi sladkému chilli. Expert na degustaci whisky Dave Broom její pití přiřazuje k outdoorovému zážitku – jako jízdu na kole podél pobřeží za příboje, kdy cítíte ve vzduchu sůl a vítr…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: JOHNNIE WALKER RED LABEL 0,7 L
Výrobce: Johnnie Walker
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Johnnie Walker Red Label je nejprodávanější skotskou whisky na světě. Vzniká kombinací lehkých whisky z východního pobřeží Skotska a rašelinových whisky ze západu. Vyznačuje se kořeněným aroma a dlouhým kouřovým dozvukem. Její štiplavá chuť se dá přirovnat k jakémusi sladkému chilli. Expert na degustaci whisky Dave Broom její pití přiřazuje k outdoorovému zážitku – jako jízdu na kole podél pobřeží za příboje, kdy cítíte ve vzduchu sůl a vítr bičující okolní trávu. Johnnie Walker Red Label si nejlépe vychutnáte čistou nebo na ledu. Skvěle se hodí i do takzvaných long drinků.

Příběh jedné z nejznámějších whisky na světě začíná v roce 1805, kdy se do farmářské rodiny narodil John Walker. O čtrnáct let později Johnovi umírá otec, rodina prodává farmu za 537 liber a přesouvá se do nedalekého Kilmarnocku, kde John otevírá koloniál, který i v takto brzkém věku řídí. John si díky své výjimečné podnikavosti udělal dobré jméno. Velkou pomocí byl pro Johna jeho syn Alexander, který mu s podnikáním pomáhal. John umírá v roce 1857, položil základy firmy, která své jedinečné whisky rozváží do všech koutů světa.

Alexander Walker rychle rozšířil svou skotskou whisky do celého světa díky lodním kapitánům. Jeho whisky byla rozpoznatelná podle ikonické čtyřhranné láhve s nakloněnou etiketou. V roce 1889 převzali podnik jeho dva synové – Alexander junior, vynikající blender, a skvělý obchodník George. Podnik rostl čím dál více, v roce 1908 nakreslil Tom Brown karikaturu kráčejícího muže, která je dodnes logem firmy. Rok poté přejmenovává firma své whisky a vzniká tak Red Label a Black Label. Whisky se exportují do všech koutů světa, ale i na britský královský dvůr. Johnnie Walker Black Label si zamiloval i Sir Winston Churchill.

Johnnie Walker Red Label je nejprodávanější skotská whisky na světě. Je proslulá svou svéráznou, osobitou chutí, která skvěle vynikne i v mixech. Red Label svou kombinací lehkých whisky z východního pobřeží a rašelinových whisky ze západu utváří míchanou whisky s výjimečným chuťovým výrazem. Míchá se z více než 35 sladových a obilných whisky z celého Skotska. Každá whisky, ze které se míchá, není mladší než 5 let. Charakter whisky je určován především intenzitou, kořenitostí, ostrostí a tělnatostí. Tato whisky získala mnoho ocenění na světových soutěžích lihovin. Vůně je osobitá a kořeněná s náznakem vanilky a trpkého sladu. Red Label je po světě oblíbený na mnoho způsobů – ať už čistý, na ledu anebo ve vašem oblíbeném mixu. Speciální akční nabídka: Poslední kusy tohoto balení k dispozici pouze na GW shopu, Karla Engliše 3211, Praha 5 - Smíchov, aktuální stav si ověřte na: 725 013 577. Prostřednictvím eshopu nelze objednat. Poslední šance na nákup originálního dárku zn. Johnnie Walker. Prodej položky bude ukončen 29.11.2013. Nejprodávanější skotská whisky na světě. Míchá se z více než 35 sladových a obilných whisky z celého Skotska, z nichž nejmladší je minimálně 5 let. Tato „pravá chuť skotské” získala královskou p

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.