Jitka Kadlecová: Jméno a numerologie

Autor : Ing. Jitka Kadlecová, Málokdo si uvědomuje, že podáte-li někomu ruku a vyslovíte své jméno, říkáte toho o sobě docela dost. A o tom je tato kniha, která obsahuje seznam křestních jmen podle českého kalendáře spolu s jejich zjištěnými charakteristikami, které vycházejí z poznatků numerologie. Každému písmenu lze podle numerologie přiřadit příslušnou číselnou hodnotu. Skladba, součet a mezisoučet daných čísel se stává podkladem pro…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jitka Kadlecová: Jméno a numerologie
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Autor : Ing. Jitka Kadlecová, Málokdo si uvědomuje, že podáte-li někomu ruku a vyslovíte své jméno, říkáte toho o sobě docela dost. A o tom je tato kniha, která obsahuje seznam křestních jmen podle českého kalendáře spolu s jejich zjištěnými charakteristikami, které vycházejí z poznatků numerologie. Každému písmenu lze podle numerologie přiřadit příslušnou číselnou hodnotu. Skladba, součet a mezisoučet daných čísel se stává podkladem pro zpracování charakteru, které dané jméno přináší jeho nositeli do života. Dozvíte se mnohé nejen o povaze své, ale i jiných lidí, kteří vám vstupují do života.Druh sortimentu : Kniha, Jméno a numerologie, Jazyk : Čeština, Počet stran : 182

Autorka:  Ing. Jitka Kadlecová   Chcete se dozvědět něco o charakteru svém či lidí, kteří vám vstupují do života? V tom případě je tato kniha určena právě vám.

Kniha Jméno a numerologie. Vliv křestního jména na charakter z pohledu numerologie obsahuje seznam jmen podle českého kalendáře spolu s jejich zjištěnými charakteristikami, které vychází z poznatků numerologie.

Dále nabízí metodiku, která spolu s názornými příklady dává čtenáři možnost si charakter jmen dále rozšiřovat, upravovat či zpracovat výklad jmen, které tato kniha neobsahuje.

8. listopadu 2012 vystoupil v pražské O2 areně Miro Žbirka s doprovodnou skupinou a osvědčeným symfonickým orchestrem - Moravskou filharmonií Olomouc. Představil své největší hity v tradičním, symfonickém, rockovém i akustickém provedení. A jako bonus se všemi přítomnými oslavil své 60. narozeniny. Bonusové DVD – 25 největších hitů 25 největších hitů od sedmdesátých let až po současnost. Z archivu České televize vybral Miro Žbirka.  

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.