JIMMY CHOO Jimmy Choo Man Ice Eau De Toilette 30 ml

od 523 Kč
Toaletní voda pánská , typ hlavní vůně: citrusová, vonné složky bergamot, citron a mandarinka, země původu: francouzské . Zahalte své tělo do vůně citrusů a dodejte mu příval nové energie. Pánská toaletní voda JIMMY CHOO Man Ice EdT je jako stvořená pro teplé letní dny. Vrchní tóny parfému jsou tvořeny líbezným spojením citrónu a pomeranče, který se jemně mísí se sladkými tóny bergamotu. V srdci vůně panuje pačuli, cedrové dřevo, vetiver a…
Profi-parfemy.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
630 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: JIMMY CHOO Jimmy Choo Man Ice Eau De Toilette 30 ml
Výrobce: Jimmy Choo
Minimální cena: 523 Kč
Maximální cena: 841 Kč
Ušetříte až: 318 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Tester:
Ne

Vlastnosti

Určení:
Objem: 139 ml

Popis produktu

Toaletní voda pánská , typ hlavní vůně: citrusová, vonné složky bergamot, citron a mandarinka, země původu: francouzské . Zahalte své tělo do vůně citrusů a dodejte mu příval nové energie. Pánská toaletní voda JIMMY CHOO Man Ice EdT je jako stvořená pro teplé letní dny. Vrchní tóny parfému jsou tvořeny líbezným spojením citrónu a pomeranče, který se jemně mísí se sladkými tóny bergamotu. V srdci vůně panuje pačuli, cedrové dřevo, vetiver a šťavnaté jablko. Ovocné a dřevité ingredience jsou uzemněny spojením ambroxanu, mechu a pižma. Parfém vydrží po celý den a podtrhne mužskou přitažlivost. Klíčové vlastnosti toaletní vody JIMMY CHOO Man Ice EdTToaletní voda pro mužeOvocná vůně s citróny, pomerančem a jablkemParfém JIMMY CHOO se hodí pro elegantní mužeFrancouzský výrobce parfémůFlakónek parfému má bílou barvuSložení:Hlava: citron, bergamot, mandarinko-pomerančové aromaSrdce: pačuli, cedr, vetiver, jablkoZáklad: ambroxan, mech, pižmo

Doplňte svůj outfit některým z výjimečných parfémů Jimmy Choo! Pokud totiž vyhledáváte skutečně originální věci, potom vás vůně značky Jimmy Choo opravdu nadchnou.

Parfémy Jimmy Choo se vyznačují svým přitažlivým složením, propracovaností a lehkou dávkou extravagance. Zakladatel značky Jimmy Choo odstartoval svoji kariéru výrobou luxusní dámské a pánské obuvi a proslavil se tak po celém světě. Extravagantní styl, který je uplatňován při navrhování bot, se promítá i do ztvárnění jedinečných flakonů parfémů Jimmy Choo. Ty tak svým vzhledem naprosto vynikají mezi ostatními.

Parfémy Jimmy Choo dokáží skvěle doplnit moderní sebevědomé ženy i současné dynamické muže, kteří mají styl. Každá z vůní je skutečně mistrovským kouskem talentovaného návrháře a luxusní aroma i úchvatný vzhled si okamžitě zamilujete!

Jimmy Choo Man Ice je aromatická vůně pro muže z roku 2017. Složení se otevírá svěží vůní mandarinky a citronu. Hřejivé tóny cedru a pačuli spolu s pižmem uzavírají tuto kompozici. Vyzkoušejte aromatickou vůni Jimmy Choo Man Ice s chladivými akordy. Složení: Hlava citroník cédrat, bergamot a mandarínky Srdce - jablko, cédrové dřevo, patchúli a vetiver Základ - jantár, měch a pižmo. Jimmy Choo Man Ice, 30 ml, toaletní voda pro muže, Toaletní voda Jimmy Choo Man Ice je dokonalou moderní vůní, díky níž získáte nezaměnitelné charisma a snadno dosáhnete svých cílů.dřevitá aromatická vůněpro moderního sebevědomého mužena denní nošení, především do teplého počasí Man Ice je dřevitě-aromatická vůně pro muže, která byla na trh uvedena v roce 2017. Čistě citrusová hlava je tvořena mandarinkou citronem a bergamotem. Srdce se rozvoní kombinací vetiveru, pačuli, jablka a cedrového dřeva. Vůně se uzavírá tóny pižma, mechu a ambroxanu.  

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.