Jeseničan GRAND konz. štěně,kočka Delikates mas.směs 405g

od 50 Kč
GRAND konz. štěně,kočka Delikates mas.směs 405g masová konzerva speciálně pro štěňata. Obsahuje vysoký podíl vitaminů a aminokyselin v přírodní nepozměněné formě. Při výrobě se používá výhradně čerstvé maso- konzervy Grand obsahují pouze maso a max. 2% rýžové mouky pro zahuštění. Receptura vyvinuta pod veterinárním dohledem je zcela bez obsahu sóji, chemických dochucovadel, konzervatnů a barviv. Obsah čistého masa je 80%. Proč podávat konzervy…
Dobrá-miska.cz
Skladem
58 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jeseničan GRAND konz. štěně,kočka Delikates mas.směs 405g
Výrobce: Jeseničan
Minimální cena: 50 Kč
Maximální cena: 59 Kč
Ušetříte až: 9 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Druh krmiva:
Věk psa:
Hypoalergenní:
Ne
Lisované za studena:
Ne
Monoproteinové:
Ne
Příchuť:
hovězí
Hmotnost balení: 0,46 kg
Dietní:
Ne
Grain free:
Ne

Popis produktu

GRAND konz. štěně,kočka Delikates mas.směs 405g masová konzerva speciálně pro štěňata. Obsahuje vysoký podíl vitaminů a aminokyselin v přírodní nepozměněné formě. Při výrobě se používá výhradně čerstvé maso- konzervy Grand obsahují pouze maso a max. 2% rýžové mouky pro zahuštění. Receptura vyvinuta pod veterinárním dohledem je zcela bez obsahu sóji, chemických dochucovadel, konzervatnů a barviv. Obsah čistého masa je 80%. Proč podávat konzervy GRAND štěně,kočka Delikates mas.směs Tuzemská značka Grand má základ výhradně v čerstvém mase. Nejsou použity chemické příměsy, konzervační látky ani jiné umělé přísady. Do konzerv je přidávána rýžová mouka v maximální míře 0-2 % z důvodu zahuštění masové složky, nikoliv kvůli nastavení masové složky. Konzervy Grand jsou tedy opravdu masové. Složení konzervy GRAND štěně,kočka Delikates mas.směs: 50% drůbeží maso, 30 %hovězí maso, 18% vedlejší jateční produkty, 2% rýžová mouka. Jakostní znaky konzervy GRAND štěně,kočka Delikates mas.směs: Vlhkost 71%, dusíkaté látky 16%, tuk 9,8%, popel 3%, vláknina 1%, vápník 1%.

Tuzemská značka Grand má základ výhradně v čerstvém mase. Nejsou použity chemické příměsy, konzervační látky ani jiné umělé přísady. Do konzerv je přidávána rýžová mouka v maximální míře 0-2 % z důvodu zahuštění masové složky, nikoliv kvůli nastavení masové složky. Konzervy Grand jsou tedy opravdu masové.

Neobsahují žádnou sóju. Složení minerálů a vitamínů bez chemických přísad je garantováno přírodním původem v čistých materiálech. Všechny naše konzervy jsou vyráběny z vysoce kvalitního masa z českých jatek.

 

Složení: 100% maso (80% kuře, 20% hovězí)

Deklarované jakostní znaky: Bílkoviny 16%, tuky 9,8%, vlhkost 71%.

Konzerva GRAND konz. štěně,kočka Delikates mas.směs je kompletní krmivo pro štěňata a kočky, vytvořeno z čerstvého masa bez chemických přísad. Vyrobeno z čerstvých kuřat z chovů Evropské unie. Neobsahuje žádné chemické a konzervační přísady ani sóju. Obsahuje podíl vitaminů a aminokyselin v přírodní nepozměněné formě.

Složení: 80% drůbeží maso, 20% hovězí maso

Hmotnost: 450 g

<h1>Konzerva GRAND konz. štěně,kočka Delikates mas.směs je kompletní krmivo pro štěňata a kočky, vytvořeno z čerstvého masa bez chemických přísad.</h1><p>Vyrobeno z čerstvých kuřat z chovů Evropské unie. Neobsahuje žádn

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.