Jerry Fabrics Sněhurka 2016 bavlněné povlečení

Pro spokojené usínání Vašich dětí Krásné bavlněné ložní povlečení SNĚHURKA udělá vašim dětem radost. Dětské povlečení se Sněhurkou a 7 trpaslíky bude dokonalou dekorací dětského pokoje. Oboustranné povlečení je vyrobené z jemné 100% bavlny, která je měkká, prodyšná a příjemná k pokožce. Dětské povlečení má na přední straně princeznu Sněhurku a jejích sedm nejlepších přátel - je zde Brumla, Dřímal, Kejchal, Profesor, Šmudla, Štístko a Stydlín. Ze…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jerry Fabrics Sněhurka 2016 bavlněné povlečení
Výrobce: Jerry Fabrics
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pro spokojené usínání Vašich dětí

Krásné bavlněné ložní povlečení SNĚHURKA udělá vašim dětem radost. Dětské povlečení se Sněhurkou a 7 trpaslíky bude dokonalou dekorací dětského pokoje. Oboustranné povlečení je vyrobené z jemné 100% bavlny, která je měkká, prodyšná a příjemná k pokožce.

Dětské povlečení má na přední straně princeznu Sněhurku a jejích sedm nejlepších přátel - je zde Brumla, Dřímal, Kejchal, Profesor, Šmudla, Štístko a Stydlín. Ze strany druhé jsou miniatury trpaslíků na modrém podkladu. Povlak na polštář je se Sněhurkou a Šmudlou.

Povlečení je dodáváno v sadě na jednolůžko, ve které obdržíte: 1 x povlak na polštář - 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku - 140 x 200 cm. Gramáž látky je 110 g/m2. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při maximální teplotě do 40 °C. Zapínání na zip.

Jerry Fabrics Povlečení Princezna Sněhurka 140/200 cm, 70/90 Dětské povlečení na velkou postel s motivem jedné z nejhezčích pohádek Sněhurka a sedm trpaslíků. Z jedné strany obrázek Sněhurky a trpaslíků, z druhé strany povlečení je spousty malých trpaslíků Materiál: 100% Bavlna Rozměr: 140/200 cm, 70/90 Zapínání ZIP

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.