Jerry Fabrics Povlečení Marie Cat Big 140x200, 70x90 cm

Dětské povlečení materiál bavlna, rozměry přikrývky: 140 cm × 200 cm, rozměry polštáře: 70 cm × 90 cm . V nádherném dětském povlečení na velkou postel Jerry Fabrics Marie Cat Big se bude příjemně usínat všem fanynkám animovaného filmu Aristokočky. Růžová ložní souprava vás upoutá atraktivním designem s motivem oblíbené kočičky Marie. Na přední straně přikrývky se nachází roztomilá bílá kočka s růžovou mašlí a zadní stranu bílé barvy zdobí růžová…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jerry Fabrics Povlečení Marie Cat Big 140x200, 70x90 cm
Výrobce: Jerry Fabrics
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dětské povlečení materiál bavlna, rozměry přikrývky: 140 cm × 200 cm, rozměry polštáře: 70 cm × 90 cm . V nádherném dětském povlečení na velkou postel Jerry Fabrics Marie Cat Big se bude příjemně usínat všem fanynkám animovaného filmu Aristokočky. Růžová ložní souprava vás upoutá atraktivním designem s motivem oblíbené kočičky Marie. Na přední straně přikrývky se nachází roztomilá bílá kočka s růžovou mašlí a zadní stranu bílé barvy zdobí růžová obrázková kolečka. Povlečení je vyrobeno z kvalitní 100% bavlny. Zapíná se na praktický zip. Dvoudílná souprava obsahující polštář a přikrývku je ideální pro starší děti. Dopřejte svým holčičkám báječné snové dobrodružství s kočičí kamarádkou Marií. Klíčové vlastnosti dětského ložního povlečení Jerry Fabrics Marie Cat BigBavlněné růžové povlečení pro děti Jerry Fabrics Marie Cat Big na velkou postelAtraktivní moderní design s motivem kočičky Marie z animovaného filmu AristokočkyDvoudílná sada obsahuje polštář a přikrývkuJe vyrobena z vyso

Krásné dětské bavlněné povlečení s kočičkou Marií udělá radost každé malé slečně, zároveň se stane dokonalou dekorací dívčího pokoje. Povlečení je vyrobené z jemné 100% bavlny, která je měkká, prodyšná a příjemná k pokožce. Povlečení je oboustranné, na hlavní straně je velká postava roztomilé kočičky Marie na sladce růžovém podkladu, na straně druhé jsou růžové miniatury srdíček a kočiček na bílém podkladu.

Povlečení je dodáváno v sadě na jednolůžko, ve které obdržíte 1 x povlak na polštář 70 x 90 cm a 1 x povlak na přikrývku 140 x 200 cm. Povlečení doporučujeme prát naruby a zapnuté v pracím prostředku na jemné barevné prádlo bez obsahu bělidel, při teplotě 40 °C. Povlečení evropského původu je opatřeno praktickým zapínáním na zip.

Dětské povlečení s kočičkou Marií Rozkošné povlečení s kočičkou Marií. Povlak na polštář je z obou stran stejný, je na něm spící kočička na růžovém pozadí. Obrázek je dozdoben bílým kolečkem s růžovým nápisem. Na lícové straně přikrývky je velká bílá kočka na růžovém pozadí s ornamenty květin. Rub je bílý, s růžovobílými kolečky. Povlečení je opatřeno zapínáním na zip. Povlečení perte vždy odděleně, naruby, se zapnutým zipovým zapínáním a říďte se symboly použitými na obalu. Veselé dětské povlečení s oblíbenými kamarády, které se postará o skvělé sny plné dobrodružství. Díky kvalitní bavlně v úpravě renforcé bude mít vaše dítě maximální pohodlí. Povlečení má z každé strany jiný vzor. Povlečení má zapínání na zip. Souprava obsahuje: 1x povlak na polštář 70 x 90 cm 1x povlak na přikrývku 140 x 200 cm Licenční povlečení. Rozměr přikrývky 140x200 cm. Rozměr polštáře 70x90 cm. Materiálové složení 100% bavlna. Plošná hmotnost 110 g/m2. Praní 40°C. Praktické zapínání na zip.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.