Jamie Purviance: Grilujeme s Weberom na drevenom uhlí
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
24155 Weber Kniha Grilujeme s Weberom na drevenom uhlí, slovensky Přes 100 chutných receptů na netradiční grilovaná jídla: maso, ryby, drůbež, zelenina a dezerty, malé chuťovky jako Chicken Wings a hamburgery, klasické steaky jako Porterhouse a New York Strip a originální speciality z grilu jako celý krocan nebo kuře na pivní plechovce. Kromě toho i spoustu receptů na kořeninové směsi, marinády, omáčky a saláty. Všechny důležité informace, jak správně zacházet s kotlovým grilům: Jak založit dokonalý oheň na grilování? Je vhodnější použít dřevěné uhlí nebo brikety? Jak dosáhnout nejlepší kouřové aroma? Odborné know-how a speciální tipy od Webera na dokonalé grilování, důležité rady a triky od nadšených zastánců dřevěného uhlí, návody na odborné bourárenské krok za krokem, uzení na grilu a mnoho praktických a přehledných tabulek s časy opékání. Teprve na žhavém dřevěném uhlí je to správné grilování. Více než 100 receptů pro grilování masa, ryb, drůbeže, zeleniny a ovoce na dezerty, mezi nimi i takové lahůdky jako kuřecí křidýlka, hamburgery, steaky Porterhouse nebo originální recepty na upečení krocana v celku. Řada receptů na kořenicí směsi, marinády, omáčky a saláty. Know-how odborníků a speciální tipy firmy Weber - návody krok za krokem na odborné naporcování a přípravu masa. Vyše 100 chutných receptov na netradičné grilované jedlá: mäso, ryby, hydina, zelenina a dezerty, malé chuťovky ako Chicken Wings a hamburgery, klasické steaky ako Porterhouse a New York Strip a originálne špeciality z grilu ako celý moriak alebo kurča na pivovej plechovke. Okrem toho aj veľa receptov na koreninové zmesi, marinády, omáčky a šaláty. Všetky dôležité informácie, ako správne zaobchádzať s kotlovým grilom: Ako založiť dokonalý oheň na grilovanie? Je vhodnejšie použiť drevené uhlie alebo brikety? Ako dosiahnuť najlepšiu dymovú arómu? Odborné know-how a špeciálne tipy od Webera na dokonalé grilovanie, dôležité rady a triky od nadšených zástancov dreveného uhlia, návody na odborné porciovanie mäsa krok za krokom, údenie na grile a mnoho praktických a prehľadných tabuliek s časmi opekania. Jamie PurvianceIKAR 2011Kniha, slovenština, 240 stran