TOP 28
Jacobs Douwe Egberts LOR Espresso Onyx 10ks hliníkových kapslí

od 109 Kč
L'OR Onyx 10ks kapsle kapsle kompatibilní s kávovary Nespresso® * (* Ochranná známka třetí osoby, není ve spojení s JACOBS DOUWE EGBERTS) Intenzivní ONYX je ódou na požitek z pravého čistého espressa. Prémiová, tmavě pražená zrna Arabiky a Robusty jsou jemně mleta tak, aby odkryla výraznou a kořeněnou směs s nádherným hořkým a kakaovým nádechem. Vychutnejte si nejintenzivnější chuť kávových zrn. Kávové kapsle káva - espresso, kapslová -…
Alza.cz
Skladem
109 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jacobs Douwe Egberts LOR Espresso Onyx 10ks hliníkových kapslí
Výrobce: Jacobs Douwe Egberts
Minimální cena: 109 Kč
Maximální cena: 114 Kč
Ušetříte až: 5 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Typ:
Bez kofeinu:
Ne
Počet kapslí: 10 ks
Plnitelné:
Ne

Popis produktu

L'OR Onyx 10ks kapsle

  • kapsle kompatibilní s kávovary Nespresso® *
(* Ochranná známka třetí osoby, není ve spojení s JACOBS DOUWE EGBERTS)
  • Intenzivní ONYX je ódou na požitek z pravého čistého espressa.
  • Prémiová, tmavě pražená zrna Arabiky a Robusty jsou jemně mleta tak, aby odkryla výraznou a kořeněnou směs s nádherným hořkým a kakaovým nádechem.
  • Vychutnejte si nejintenzivnější chuť kávových zrn.
Kávové kapsle káva - espresso, kapslová - nespresso, 10 porcí . Každý šálek kávy L´OR probouzí okamžik nezapomenutelného potěšení. Odevzdejte se svým smyslům a nechte se podmanit světem intenzivních rafinovaných chutí a aroma. Objevte exkluzivní selekci zrn pro ten pravý kávový požitek. Proč chtít cokoliv jiného než zlato.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Intenzivní ONYX je vytvořen z prémiové kombinace pražených zrn Arabiky a Robusty jemně namleté tak, aby zdůraznila kořeněnou chuť kávové směsi s hořkým kakaovým nádechem. INTENZIVNÍ-SILNÉ-VÝRAZNÉESPRESSO Tato káva byla pěstována zemědělci certifikovanými podle UTZ. Každá směs L’OR Espresso je vyrobena z kávy pěstované podle udržitelných výrobních metod a je certifikována na 100% UTZ. L´OR spolupracuje s UTZ na podpoře udržitelných postupů v pěstování kávy. Naším cílem je zlepšovat životní podmínky zemědělců, pracovníků a jejich rodin a také pracujeme na ochraně přírody a ochraně životního Pečlivě vytvořené L´OR Espresso Onyx okouzlí Vaše smysly výraznou osobitostí a silnou kořeněnou vůní. Jedná se o ideálu směs pro klasické espresso, která Vás doprovází na nezapomenutelné cestě k dokonalému zážitku z kávy. Chuť: silná-výrazná-ideální, Intenzita-12/14, Balení: 52g, 10 hliníkových kapslí kompatibilních s kávovary Nespresso®. Ochranná známka třetí osoby, není ve spojení s JACOBS Douwe Egberts. Kávové kapsle Onyx od značky L'OR si vás podmaní plnou chutí s kakaovým nádechem. Káva Onyx je ideální pro ty, kteří si rádi dopřejí silnou kávu s intenzivní chutí. Kořeněná směs zrn Arabiky a Robusty nabízí intenzitu stupně 12. Tyto kapsle jsou vhodné do kávovaru Nespresso. Lahodná káva Podmanivé chuti kořeněné směsi s hořce kakaovým nádechem se vám dostane díky nejsilnější variantěv nabídce kapslí L'or. Balení kapslí L'or KARTON Onyx obsahuje 10 porcí typu Nespresso. Vychutnejte si opojné probuzení smyslů s nesilnější variantou kapslí L'or. prémiové kapsle • jemně mletá káva zrn Arabica a Robusta • káva o síle 12 stupňů • hermeticky uzavřené kapsle • výrazná, silná a intenzivní chuť s kakaovým nádechem Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.