Issey Miyake Nuit D'Issey toaletní voda pro muže 75 ml

od 858 Kč
Toaletní voda pro muže Issey Miyake Nuit D´Issey je vyjádřením přirozené pikantnosti a teplých kořeněných tónů. Osvěžující a nápaditá kompozice, s níž se můžete zahalit během jakékoliv noci. Magnetická a inspirativní esence, u níž postřehnete čerstvou pikantnost všech vnořených složek.Issey Miyake Nuit D´Issey je toaletní voda pro muže, u nichž vítězí především bergamot, grapefruit nebo kadidlo a pačule. Bohatá zásobárna dřevitých aromat, jež…
Parfemy-elnino.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
879 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Issey Miyake Nuit D'Issey toaletní voda pro muže 75 ml
Výrobce: ISSEY MIYAKE
Minimální cena: 858 Kč
Maximální cena: 1 169 Kč
Ušetříte až: 311 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Toaletní voda pro muže Issey Miyake Nuit D´Issey je vyjádřením přirozené pikantnosti a teplých kořeněných tónů. Osvěžující a nápaditá kompozice, s níž se můžete zahalit během jakékoliv noci. Magnetická a inspirativní esence, u níž postřehnete čerstvou pikantnost všech vnořených složek.Issey Miyake Nuit D´Issey je toaletní voda pro muže, u nichž vítězí především bergamot, grapefruit nebo kadidlo a pačule. Bohatá zásobárna dřevitých aromat, jež jsou doslova mystickým magnetem pro mladé ženy. Poznejte vyjádření pánských pocitů za pomoci elegance a vonného luxusu.Flakónek toaletní vody pro muže Issey Miyake Nuit D´Issey má styl, který je ověnčen černým kabátkem. Zajímavá povrchová úprava samotného těla jen podtrhuje výjimečnost vnořených ingrediencí. Poznejte slastné okamžiky s kouřovou a velice specifickou vůní na svém těle.

Toaletní voda pánská . . Pánská toaletní voda Issey Miyake Nuit d´Issey 75 ml s rozprašovačem Pánská vůně Issey Miyake Nuit d´Issey byla představena v roce 2014. Bohaté složení kombinuje svěží tóny ovoce a hřejivého dřeva. Počáteční tóny šťavnatého bergamotu a grapefruitu Vás povzbudí a dodají Vám novou energii. Pikantní koření, kůže a dřeva dodávají vůni intenzivní nádech, který pozvolna postupuje do aromatického základu. Kadidlo, pačuli a ebenové dřevo uzavírají tuto jedinečnou kompozici. Vůně Nuit d´Issey se hodí pro každodenní nošení. Vyzkoušejte jedinečnou kombinaci tónů parfému Issey Miyake Nuit d´Issey, se kterou se budete cítit velmi elegantně a sebejistě.Složení:Hlava: grapefruit, bergamotSrdce: vetiver, pepř, koření, kůže, dřevité tónyZáklad: pačuli, kadidlo, tonka, ebenové dřevoObjem:75 ml Dřevitá, kořeněná, kožená vůně pro muže. Vůně byla uvedena na trh v roce 2014. Složení Hlava - bergamot, grapefruit Srdce - kožené tóny, černý pepř, lesní tóny, vetiver Základ - pačuli, kadidlo, tonka boby Toaletní voda Nuit D´Issey Pour Homme od značky Issey Miyake byla vytvořená výhradně pro muže. Toto balení obsahuje 75 ml vámi vybrané vůně. + vzorek vůně zdarma. Originální parfém světoznámého výrobce.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.