Illy ELITE černé

Espresso Illy ELITE E.S.E., černá  Espresso Illy ELITE E.S.E. je kávovar kompaktních rozměrů určen na pody E.S.E., který se vyznačuje jednoduchou obsluhou a rychlou přípravou. Pouze dovnitř vložíte jeden E.S.E. pod a stisknete tlačítko. Lahodnou kávu s úžasnou cremou vám připraví profesionální tlak 20 bar. V porovnání s plastovými kapslemi jsou papírové pody E.S.E. upřednostňovány zejména pro jejich šetrný ekologický dopad. V jednom kávovém podu…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Illy ELITE černé
Výrobce: illy
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Espresso Illy ELITE E.S.E., černá 

Espresso Illy ELITE E.S.E. je kávovar kompaktních rozměrů určen na pody E.S.E., který se vyznačuje jednoduchou obsluhou a rychlou přípravou. Pouze dovnitř vložíte jeden E.S.E. pod a stisknete tlačítko. Lahodnou kávu s úžasnou cremou vám připraví profesionální tlak 20 bar. V porovnání s plastovými kapslemi jsou papírové pody E.S.E. upřednostňovány zejména pro jejich šetrný ekologický dopad. V jednom kávovém podu se skrývá namletá a pražená porce kávy s přesnou gramáží. Přístroj disponuje vyjímatelným zásobníkem na vodu o objemu 0,9 litru. Použití kávovaru je vhodné jak do domácností, tak i například do hotelových pokojů a menších provozoven.

kávovar na pody E.S.E. • tlak čerpadla 20 bar • zásobník na vodu 0,9 l • rychlá a jednoduchá příprava • kompaktní rozměry • vhodný do domácností, malých provozoven, hotelových pokojů • hmotnost 3,4 kg Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.