HP Special InkJet Paper

od 3 164 Kč
HP Paper 610 mm x 45,7 m (24"), 90 g/m2, speciální pro inkoust, matný, 51631DPřehledSpeciální papír HP Special Inkjet Paper je úsporný papír ke každodennímu použití – ideální na prezentační grafiku s vysokým rozlišením.Profesionální návrháři, inženýrské aplikace (CAD), architektonické aplikace (AEC) a geografické informační systémy (GIS), například k tvorbě kontrolních výkresů a každodenních prezentací.FunkceSpeciální papír HP Special Inkjet…
CDRmarket.cz
Doprava zdarma Neznámá dodací lhůta
3 164 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HP Special InkJet Paper
Výrobce: HP
Minimální cena: 3 164 Kč
Maximální cena: 3 164 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

HP Paper 610 mm x 45,7 m (24"), 90 g/m2, speciální pro inkoust, matný, 51631D

PřehledSpeciální papír HP Special Inkjet Paper je úsporný papír ke každodennímu použití – ideální na prezentační grafiku s vysokým rozlišením.

Profesionální návrháři, inženýrské aplikace (CAD), architektonické aplikace (AEC) a geografické informační systémy (GIS), například k tvorbě kontrolních výkresů a každodenních prezentací.

FunkceSpeciální papír HP Special Inkjet Paper je úsporný papír ke každodennímu použití, určený k tisku trvanlivých obrázků v prezentační kvalitě s přesnými barvami, sytou černí a stejnoměrnými výplněmi ploch.

Zářivě bílý povrch speciálního papíru HP Special Inkjet Paper je zárukou přesných živých barev s čistými a ostrými liniemi a vynikajícím kontrastem.

Speciální papír HP Special Inkjet Paper nabízí vynikající využitelnost. Rychle schne a je odolný proti vodě a rozmazání.

Rozměry a hmotnostRozměry balení (š x h x v):111 x 111 x 651 mm

Hmotnost balení:3,35 kgSpecifikace

SpecifikaceRozměry válce:610 mm x 45,7 m

Základní velikost:50,8 mm

Hmotnost tiskového materiálu:90 g/m˛ dle testovací normy ISO 536

Povrch média:Matná

Jas tiskového materiálu:96% dle testovací normy T-452 asociace TAPPI

Tloušťka tiskového materiálu:109 µm

Průsvitnost:91% dle testovací normy T-425 asociace TAPPI

Bělost:110 dle testovací normy CIE Ganz 82

Úroveň lesku tiskového materiálu:Mat dle testovací metody ASRM D-523

Hlavní materiál:Dřevovláknitý materiál

Způsob recyklace:Místní recyklační střediska

Země původu:Vyrobeno ve Švýcarsku

Provozní požadavkyRozsah provozní teploty:15 až 35 °C

Rozsah skladovacích teplot:10 až 30 °C

Vlhkost skladování:20 až 60 % RV

Doba schnutí tiskového materiálu:Okamžitě (při 23 °C a 50% RV)

Skladovatelnost:1 rok, v uzavřeném originálním balení

Co je obsahemZáruka:Společnost HP nabízí širokou řadu samolepicích materiálů se zárukou toho, že tyto produkty neobsahují žádné vady materiálu nebo povrchu, které by ovlivnily koncové použití výtisku, a splňují specifikace publikované společností HP. Tyto záruky pokrývají také klíčové charakteristiky výkonu, mezi které patří například stálost a snadné sejmutí z určitých povrchů. Záruka je omezená. Úplné prohlášení o záruce naleznete na stránkách http://www.hp.com/go/HPMediaWarranties.

Speciální papír HP Special Inkjet Paper je ideální pro profesionální návrháře potřebující živý velkoformátový barevný tisk odolný proti rozmazání. Speciální papír HP Special Inkjet Paper je odolný proti působení vody a rozmazání. Zvláštní povrchová úprava papíru HP Special Inkjet Paper zajišťuje okamžité schnutí inkoustu, barvy jsou živější, zářivě jasnější a ostřejší.Navržen tak, aby poskytoval přesné barvy, ostré čáry, sytou černou a plné plochy.Zářivě bílý povrch zajišťuje vynikající kontrast a jasné živé barvy.Vynikající využitelnost díky okamžitému schnu

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.