HP PageWide 377dw

Nejrychlejší ve své tříděTiskárny HP PageWide mají jednu velkou výhodu, která jim umožňuje tisknout nejrychleji ve své třídě. Tiskárna je jednak rychle vytiskne první stranu(černobílá stran za 7 vteřin a barevná za 7,5 sekund), pokud je připravena. Zároveň má velkou rychlost tisku ISO stránky, kdy za minutu dokáže potisknout 30 stran černobíle i barevně. Při standardním kancelářském režimu je rychlost až 45 str./min.Technologie HP…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HP PageWide 377dw
Výrobce: HP
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Nejrychlejší ve své třídě

Tiskárny HP PageWide mají jednu velkou výhodu, která jim umožňuje tisknout nejrychleji ve své třídě. Tiskárna je jednak rychle vytiskne první stranu(černobílá stran za 7 vteřin a barevná za 7,5 sekund), pokud je připravena. Zároveň má velkou rychlost tisku ISO stránky, kdy za minutu dokáže potisknout 30 stran černobíle i barevně. Při standardním kancelářském režimu je rychlost až 45 str./min.

Technologie HP PageWide

Tiskové kazety mají stejnou délku, jako je šířka papíru A4. V tiskárně se tak kazeta s inkoustem nepohybuje a hýbe se pouze papír. Každá kazeta obsahuje 42 240 trysek. Ty vystřikují inkoust s jednotnou hmotností, rychlostí a trajektorií pohybu. Dokonalá přesnost trysek zajišťuje vysokou sytost černé a barev, tmavý a ostrý text a rychlé schnutí. Díky těmto vlastnostem jsou tisk velmi rychlý, tichý a spolehlivý. S tiskárnou jsou kompatibilní kazety s označenímHP 913A. Černá má výtěžnost přibližně 3 500 stran a barevné 3 000 stran.

Připravena na různé požadavky

K připojení tiskárny se nabízí všechny běžně dostupné porty (USB a Ethernet) nebo i bezdrátová možnost včetně WiFi včetně WiFi Direct. Z levé boční strany je přístupný první, výklopný zásobník a do druhého zásobníku na přední části lze vložit až 500 listů. Můžete tak vložit do zásobníků dva různé formáty současně. Výstupní zásobník má kapacitu až 300 listů a k výtiskům je snadný přístup. Funkce automatického oboustranného tisku je pro tuto kancelářskou tiskárnu samozřejmostí.

Oboustranné skenování při jediném průchodu

Tiskárna má k dispozici i skener včetně automatického podavače dokumentů, který dokáže naskenovat obě strany při jediném průchodu podavačem. Podavač má kapacitu 50 listů. Kopírovat a skenovat můžete i z běžné plochy skeneru a to několika různých formátů včetně prohledávatelného PDF nebo formátovaného textu. Pomocí barevného dotykového displeje uložíte soubory i do síťové složky a na externí jednotku USB.

Technická specifikace
  • Tiskový systém
  • Tisková technologie - HP PageWide s pigmentovými inkousty
  • Rychlost černobílého tisku (normální, A4) Až 30 str./min
  • Rychlost barevného tisku (normální, A4) Až 30 str./min
  • Kvalita černobílého tisku (nejlepší) - Optimalizované rozlišení až 1 200 x 1 200 dpi při vstupním rozlišení 600 x 600 dpi (při tisku na běžný papír, papír HP Premium Presentation Matte a papír HP Brochure Matte)
  • Kvalita barevného tisku (nejlepší) - Optimalizované rozlišení až 2 400 x 1 200 dpi při vstupním rozlišení 600 x 600 dpi (při tisku na papíry HP Advanced Photo Paper)
  • Možnosti oboustranného tisku - Automatický (standardní)
  • Zásobníky papíru - 2
  • Maximální počet zásobníků papíru - Až 3
  • Formáty papíru
  • Zásobník 1: A4, A5, A6, B5 (JIS), B6 (JIS), 10 x 15 cm, obálky (B5, C5, C6, DL)
  • Zásobník 2: A4, A5, B5 (JIS), obálky (B5, C5, DL)
  • Zásobník 3: A4, A5, B5 (JIS)
  • Vlastní formáty médií
  • Zásobník 1: 76 x 127

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.