Horsefeathers Manford kšiltovka

Pánská kšiltovka Horsefeathers Manford White střihu truckerky. Má zapínání na plastový snapback pásek, takže lze upravit její velikost, rovný, prošívaný kšilt, síťovanou zadní část a velkou nášivku Horsefeathers na čele, které je ozdobené originálním potiskem. nnnSpecifikace:n- trucker kšiltovkan- síťovina v zadní částin- nášivka vpředun- našité logo Horsefeathers v zadní částin- nastavitelná velikost Horsefeathers Kšiltovka Manford Black…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Horsefeathers Manford kšiltovka
Výrobce: Horsefeathers
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pánská kšiltovka Horsefeathers Manford White střihu truckerky. Má zapínání na plastový snapback pásek, takže lze upravit její velikost, rovný, prošívaný kšilt, síťovanou zadní část a velkou nášivku Horsefeathers na čele, které je ozdobené originálním potiskem. nnnSpecifikace:n- trucker kšiltovkan- síťovina v zadní částin- nášivka vpředun- našité logo Horsefeathers v zadní částin- nastavitelná velikost Horsefeathers Kšiltovka Manford Black AA945A.

Materiál: žakár, síťovina.

  • Originální pánská kšiltovka od značky Horsefeathers,
  • v zajímavé černobílé kombinaci,
  • zaujme netradičním designem,
  • součástí pevný rovný kšilt,
  • vpředu výrazný název výrobce,
  • zadní díl z prodyšné síťoviny s možností nastavení,
  • univerzální velikost.
Kšiltovka Horsefeathers Manford black. Truckerka s rovným kšiltem. Siťovina v zadní části. Nastavitelný obvod hlavy. Na přední straně potisk a nášivka Horsefeathers. Materiál: 100% polyester. kšiltovka Horsefeathers Manford black od výrobce Horsefeathers v kategorii Pánské zboží | kšiltovky za skvělé ceny jedině na e-shopu www.swis-shop.cz Kšiltovka Horsefeathers Manford Cap Limitovaná edice představuje kšiltovku Horsefeathers Manford Cap.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.