HOPA Luciana

Shrnovací dveře Luciana COLOR line se vyznačují jednoduchým barevným dekorem, který vzniká smícháním jedné nebo více barev ve výrobě. Dodávají se ve standardních rozměrech vč. madla a magneu. V případě prosklené varianty jsou dveře opatřené rámečkem v barvě dveří se sklem. Dveře se vyrábí s jednostranným zavíráním (univerzální pravé i levé) a standardně jsou zavěšené v horním vodícím profilu. Pokud objednáváte ke dveřím ZÁMEK, madlo již není…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HOPA Luciana
Výrobce: Hopa
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Shrnovací dveře Luciana COLOR line se vyznačují jednoduchým barevným dekorem, který vzniká smícháním jedné nebo více barev ve výrobě. Dodávají se ve standardních rozměrech vč. madla a magneu. V případě prosklené varianty jsou dveře opatřené rámečkem v barvě dveří se sklem. Dveře se vyrábí s jednostranným zavíráním (univerzální pravé i levé) a standardně jsou zavěšené v horním vodícím profilu. Pokud objednáváte ke dveřím ZÁMEK, madlo již není potřeba objednávat.

STANDARDNÍ ROZMĚR 73*200cm, MOŽNOST ROZŠÍŘENÍ

Ideální řešení do menších bytů a koupelen, kde není možné použít klasické dveře. Dveře lze při samotné montáži výškově upravit a dokoupením přídavných lamel je rovněž možné dveře rozšířit, a to až na šířku 192,4 cm. Přídavná lamela rozšíří dveře vždy o 15 Kvalitní produkt HOPA CZ, s.r.o. Shrnovací dveře Luciana třešeň - sklo od výrobce značky HOPA CZ, s.r.o. již za 2190 Kč. Objednávejte online z pohodlí domova!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.