Hnědá vinotéka DUTCHBONE Vino 56 x 37 cm

od 12 599 Kč
Hnědá komoda Vino s překrásným vintage designem inspirovaným stylem Provence je vyrobena z masivního jedlového dřeva se starožitným nátěrem kombinovaného s dřevovláknitými deskami v černém provedení. Verze této komody je ovšem na rozdíl od jejího starého předchůdce zmodernizována, a to například přidáním zadního panelu z drátěného pletiva. Komoda je také obohacena o čtyřřadový stojan pro uložení sklenic na víno, úložný prostor pro uložení až…
Designovynabytek.cz
Za dopravu 990 Kč 11 dní
18 201 Kč
Za dopravu 990 Kč 11 dní
18 201 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hnědá vinotéka DUTCHBONE Vino 56 x 37 cm
Minimální cena: 12 599 Kč
Maximální cena: 18 201 Kč
Ušetříte až: 5 602 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hnědá komoda Vino s překrásným vintage designem inspirovaným stylem Provence je vyrobena z masivního jedlového dřeva se starožitným nátěrem kombinovaného s dřevovláknitými deskami v černém provedení. Verze této komody je ovšem na rozdíl od jejího starého předchůdce zmodernizována, a to například přidáním zadního panelu z drátěného pletiva. Komoda je také obohacena o čtyřřadový stojan pro uložení sklenic na víno, úložný prostor pro uložení až patnácti lahví vína a v neposlední řade o tři zásuvky s kovovými madly. Perfektní stabilitu pak zajišťuje mohutná, avšak velmi elegantní železná podnož.

Tip: Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čisticí prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.