9. Nejprodávanější
HMStudio Elektronické klávesy 54 kláves 5405

od 659 Kč
Hudební hračka pro kluky i holky, vhodné od 5 let . Pro děti, které si rády zpívají a rády by se naučily oblíbené melodie na hudební nástroj, jsou připraveny elektronické klávesy. Hudební hračka se zábavnými funkcemi pro snadné učení je vhodná pro holky i kluky od pěti let. Keyboard je vybaven 54 klávesami, mikrofonem včetně audio výstupu. Nástroj nabízí 6 demo písní, 16 tónů, 10 rytmů, 8 bicích nástrojů, funkce výuky, nastavitelnost hlasitosti,…
Bambule - Království hraček
Za dopravu 69 Kč Skladem
729 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HMStudio Elektronické klávesy 54 kláves 5405
Výrobce: HM Studio
Minimální cena: 659 Kč
Maximální cena: 796 Kč
Ušetříte až: 137 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hudební hračka pro kluky i holky, vhodné od 5 let . Pro děti, které si rády zpívají a rády by se naučily oblíbené melodie na hudební nástroj, jsou připraveny elektronické klávesy. Hudební hračka se zábavnými funkcemi pro snadné učení je vhodná pro holky i kluky od pěti let. Keyboard je vybaven 54 klávesami, mikrofonem včetně audio výstupu. Nástroj nabízí 6 demo písní, 16 tónů, 10 rytmů, 8 bicích nástrojů, funkce výuky, nastavitelnost hlasitosti, několik úrovní rychlostí tempa, vibrato, zvýšení či snížení tónu, nahrávání, LED displej. Černý keybord s designem jako profesionální elektronické klávesy potěší malé i velké hudební nadšence. Hudební hračka si najde své místo v domácím prostředí, ale také ve školce či škole. Klíčové vlastnosti černých elektronických kláves - 54 klávesHudební hračka se zábavnými funkcemi pro snadné učeníCelkem 54 kláves, mikrofon včetně audio výstupuNástroj nabízí 6 demo písní, 16 tónů, 10 rytmů, 8 bic ***Elektronické klávesy se zábavnými funkcemi pro snadné učení pro holky i kluky. Keyboard je vybaven 54 klávesami, mikrofonem včetně audio výstupu. Nástroj nabízí 6 demo písní, 16 tónů, 10 rytmů, 8 bicích nástrojů, funkce výuky, nastavitelnost hlasitosti, několik úrovní rychlostí tempa, vibrato, zvýšení / snížení tónu, nahrávání, LED displej.Každého malého muzikanta keyboard vždy oslní. Elektronické klávesy si svého uživatele získají zejména skvělými funkcemi. Při hře na klavír bude vaše dítě rozvíjet svůj hudební talent zábavnou formou. Hru na klavír si může malý hudebník nastavit přesně podle svých představ. Vybrat si může většinou z různých rytmů, tonů, tónů a demo písní. Klávesy (keyboard) jsou velkou radostí pro malé i velké děti. Nejenže zprostředkovávají zvuky a melodii, ale dávají dětem prostor k jejich vlastní tvorbě.Rozměry kusového balení 64 × 24 × 10 cmVěk od 5 letNa baterie 6x AA (nejsou součástí balení)

Hm Studio Piano 54 kláves s mikrofonem

Černé elektronické piáno s 54 klávesami. Funguje na baterie, má LED displej a mikrofon. Děti si mohou pouštět demo nahrávky nebo samy tvořit pomocí kláves či hudebních nástrojů. Také si mohou své skladba nahrát a následně přehrát, stejně jako své zpívání.

Funkčnost:

  • 54 kláves
  • 8 bicích nástrojů
  • 10 hudebních rytmů
  • 16 druhů tónů, 6 demo písní
  • nastavitelné tempo a hlasitost
  • funkce nahrávání, přehrávání
  • audio výstup, funkce výuky

Veďte děti k hudbě odmalička!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Baterie: 6x AA 1,5V (nejsou součástí) Rozměry: cca 52 x 7 x 20 cm Rozměry balení: 63 x 23,5 x 10 cm

Elektronické dětské pianko nemusí být pouze učební nástroj pro hraní. Klávesy se zábavnými funkcemi pro snadné učení pro holky i kluky. Díky svým funkcím rozvíjí kreativitu vašeho malého umělce. Keyboard je vybaven 54 klávesami, mikrofonem včetně audio výstupu.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.