HM Studio Dřevěný vláček

Barevný dřevěný vláček pro milovníky lokomotiv. Dřevěný vláček se skládá z mašinky, dvou vagónků s různým nákladem. Vláček lze rozložit na jednotlivé barevné (i v provedení přírodní barvy dřeva) kostičky a opět lehce složit nasazením na kolíky. Vláček má mnoho využití jako je stavebnice, skládanka nebo klasická mašinka s vagónky. Hračka rozvíjí motoriku a fantazii dítěte. Délka vláčku je cca 45 cm. Studo Wood vyrábí zdravotně nezávadné hračky…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HM Studio Dřevěný vláček
Výrobce: HM Studio
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Barevný dřevěný vláček pro milovníky lokomotiv. Dřevěný vláček se skládá z mašinky, dvou vagónků s různým nákladem. Vláček lze rozložit na jednotlivé barevné (i v provedení přírodní barvy dřeva) kostičky a opět lehce složit nasazením na kolíky. Vláček má mnoho využití jako je stavebnice, skládanka nebo klasická mašinka s vagónky. Hračka rozvíjí motoriku a fantazii dítěte. Délka vláčku je cca 45 cm. Studo Wood vyrábí zdravotně nezávadné hračky nejen pro nejmenší. Firma vyrábí tradiční dřevěné hračky pro kluky i holky. Studo Wood nabízí výrobky, které podporují dětskou motoriku spolu s vývojem logického myšlení. Hračky pomáhají v dětech probouzet zvídavost a zároveň je zabaví na dlouhé hodiny. Společnost nabízí nejen klasické dřevené hračky, svou výrobu neustále rozšiřuje a inovuje. Produkty pro nejmenší děti jsou atestovány státním zdravotním ústavem a je na ně vydán certifikát.

Malý dřevěný vláček

Dřevěný vláček sestavený z mašinky a dvou vagónků je připravený pro děti od 2 let. Holčičky a kluci si ho mohou rozložit na jednotlivé dílky a následně zkusit složit z různých tvarů, které nejsou úplně stejné.

Přednosti:

  • podporuje logické přemýšlení
  • trénuje koordinaci pohybů

Kupte dětem skládatelný dřevěný vláček!

Vhodné pro děti od 2 let Materiál: dřevo Rozměry: 44 x 11 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.