Hlíva ústřičná EXTRAKT 30 tablet

Hlíva ústřičná je houba, jejíž příznivé účinky jsou známe stovky let. Tkáň hlívy obsahuje celou řadu zdraví prospěšných látek - aminokyseliny, B-vitaminy, minerály s topové prvky. Nejdůležitější složkou jsou však betaglukany, které působí zejména na imunitní systém lidského organismu. Výhodou přípravku Cemio je, že neobsahuje sušenou houbu, ale koncentrovaný extrakt z hlívy s vysokým obsahem betaglukanů. Extrakce naopak eliminuje zápach a…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hlíva ústřičná EXTRAKT 30 tablet
Výrobce: Cemio
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hlíva ústřičná je houba, jejíž příznivé účinky jsou známe stovky let. Tkáň hlívy obsahuje celou řadu zdraví prospěšných látek - aminokyseliny, B-vitaminy, minerály s topové prvky. Nejdůležitější složkou jsou však betaglukany, které působí zejména na imunitní systém lidského organismu. Výhodou přípravku Cemio je, že neobsahuje sušenou houbu, ale koncentrovaný extrakt z hlívy s vysokým obsahem betaglukanů. Extrakce naopak eliminuje zápach a nepříjemnou chuť houby, a pastilky přípravku je tedy možné i vycucat v ústech.

  • Posiluje imunitu a je ideální v období zvýšeného výskytu nachlazení
  • Napomáhá odolávat zvýšené zátěži a stresu, podporuje regeneraci
  • Přispívá k regulaci hladiny cholesterolu v krvi
  • Má antioxidační účinky a napomáhá zpomalovat proces stárnutí
  • Je vhodný pro diabetiky - úprava metabolizmu krevních cukrů

Složení: Hlíva ústřičná extrakt BTG 20 mg Balení: 30+10 pastilek

Obsahuje koncentrovaný extrakt hlívy ústřičné Hlíva ústřičná EXTRAKT Doplněk stravy se sladidly Pastilky se skvělou chutí Obsahuje koncentrovaný extrakt hlívy ústřičné, vyrobený technologií BTG, která zajišťuje vysoký obsah betaglukanů a využitelnost pro organismus a zároveň eliminuje nepříjemnou chuť houby. Rakytník řešetlákový je léčivá rostlina známá lidem téměř 2500 let. Výrobek obsahuje 100% čistý prášek plodů Rakytníku řešetlákového bez příměsí. Rakytník pomáhá zejména posilovat obranyschopnost organizmu. Objednávejte Rakytník řešetlákový 100% prášek z plodů cps.50+10. Pastilky se skvělou chutí. Obsahují koncentrovaný extrakt hlívy ústřičné. Při nákupu výrobků značky od CEMIO v minimální hodnotě 499 kč, získáte dárek Cemio Vitamin C 20 tablet ZDARMA .

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.