HJM 41P26

od 209 Kč
Štětka na holení HJM CLASSIC, černá, Pure Bristle Německá kvalita za skvělou cenu, to jsou charakteristické znaky této štětky na holení HJM v tradičním původním designu. Získáte kvalitní dostupnou štětku z kančích štětin Pure Bristle v provedení z velice odolné, speciální syntetické černé pryskyřice. Štětka na holení z kance (Pure Bristle) Tuto štětku tvoří kančí štětiny, které jsou tvrdší než jezevčí štětiny a mají nejvýraznější masážní efekt.…
Luxusni-holeni.cz
Skladem
209 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HJM 41P26
Výrobce: HJM
Minimální cena: 209 Kč
Maximální cena: 209 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Štětka na holení HJM CLASSIC, černá, Pure Bristle

Německá kvalita za skvělou cenu, to jsou charakteristické znaky této štětky na holení HJM v tradičním původním designu. Získáte kvalitní dostupnou štětku z kančích štětin Pure Bristle v provedení z velice odolné, speciální syntetické černé pryskyřice.

Štětka na holení z kance (Pure Bristle)

Tuto štětku tvoří kančí štětiny, které jsou tvrdší než jezevčí štětiny a mají nejvýraznější masážní efekt. Štětiny během jejich používání časem měknou. Barvy se pohybují od bílé až po žlutou s černými imitacemi jako dekorace.

Rukojeť štětky na holení

Rukojeť je vyrobena z velice odolné, speciální syntetické černé pryskyřice. Kovové části jsou vyrobeny z mosazi, jsou chromované a speciálně upravené pro vysokou životnost, odolnost a snadnou údržbu Vaší štětky na holení po mnoho let. Vše je odborně řemeslně zpracováno do těch nejmenších detailů. Užijte si německou kvalitu.

Vyrobeno společností HJM (Hans-Jürgen Müller) v Německu.Od roku 2012 jsme oficiální autorizovaný prodejce značky HJM v České republice.

Štětka na holení z čisté kančí štětiny a s černou plastovou rukojetí.Štětiny z kance jsou tvrdší než jezevčí vlasy, ale za to poskytují nejvíce masážní účinek při holení. Tato štětka nabízí levný vstup do světa mokrého holení. Štětka na holení z jezevčích vlasů (Pure Badger) a s plastovou rukojetí v černé barvě. Štětka je určena všem, kteří ocení masážní efekt při přípravě na holení. Průměr uzlu je 21 mm.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.