Hi Tec Taurin 1000 mg 100 kapslí

od 189 Kč
Taurin 1000 HiTec ser řadí mezi neesenciální aminokyseliny a je stavebním kamenem mnoha druhů bílkovin. Tělo si ho dokáže vyrobit samo z aminokyselin methioninu a cisteinu za asistence vitaminu B6. Tvoří 50% volných aminokyselin srdce a nachází se v mase, v rostlinné stravě ne. Nejbohatším zdrojem taurinu jsou živočišné potraviny (nejvíce maso a ryby) a obilné klíčky. S taurinem se také setkáváme v nejrůznějších energetických a stimulačních…
Suplementy.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
189 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hi Tec Taurin 1000 mg 100 kapslí
Výrobce: HI-TEC
Minimální cena: 189 Kč
Maximální cena: 220 Kč
Ušetříte až: 31 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Pro ženy:
Ne

Popis produktu

Taurin 1000 HiTec ser řadí mezi neesenciální aminokyseliny a je stavebním kamenem mnoha druhů bílkovin. Tělo si ho dokáže vyrobit samo z aminokyselin methioninu a cisteinu za asistence vitaminu B6. Tvoří 50% volných aminokyselin srdce a nachází se v mase, v rostlinné stravě ne. Nejbohatším zdrojem taurinu jsou živočišné potraviny (nejvíce maso a ryby) a obilné klíčky. S taurinem se také setkáváme v nejrůznějších energetických a stimulačních nápojích, sportovních gelech a tyčinkách.

Taurin celkově podporuje organismus, mozek a vytrvalost a je vhodný pro sportovce, ale také pro lidi, u nichž je třeba podpořit činnost srdce, dále tam, kde hraje svou špatnou roli cholesterol, také je vhodný pro kuřáky. Bude vhodný před těhotenstvím, ale i při kojení. Byla naznačena prospěšnost u starých lidí, autizmu dětí, obecně u problémů s pamětí, poruchou koncentrace, také u studentů a při problémech se zrakem.

Používejte 1-3 kapsle denně (na lačno), zapijte vodou nebo ovocnou šťávou.

 

 

Počet dávek v balení:

100/33 x 1/3 kapsle

 

Optimální doba užívání:

- ihned ráno   

- před tréninkem

 

Obsah účinných látek  V 1 kapsli Taurin 850 mg Vitamín B3 8 mg Vitamín B6 0,7 mg Vitamín B12 1,3 µg

 

 

Taurin (86%), kapsle (hovězí želatina, barvivo: oxid titaničitý), protispékavá látka - hořečnaté soli mastných kyselin, niacinamid, pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin.

 

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek nemůže být používán jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před mrazem a slunečním zářením.

 

 

TAURIN silně omezuje rozpad svalové tkáně v katabolických podmínkách, jako jsou: hubnutí nebo intenzivní fyzická námaha. TAURIN zvyšuje syntézu a vylučování anabolických hormonů a snižuje syntézu serotoninu, čímž omezuje únavu, vzniklou během tréninku. Kromě toho taurin reguluje koncentraci vápníku ve svalové buňce, což zajišťuje její silnější stahování a produktivnější práci. TAURIN stimuluje transport výživných látek do svalových buněk a jako aminosulfonová kyselina chrání buňky před poškozením, které způsobují „volné radikály". SLOŽENÍ obsahuje: Taurin, niacin (nikotinamid), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B12 (kyanokobalamin), protispékavá látka (stearát hořečnatý E 572), potravinářská želatina. DÁVKOVÁNÍ Používejte 1-3 kapsle denně (na lačno), zapijte vodou nebo ovocnou šťávou. Průměrné nutri

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.