Hi Tec Nutrition KTP Creatine 400 kapslí

od 789 Kč
KTP Creatine HiTec je nejzákladnější forma kreatinových suplementů. Je oblíbený u sportovců z důvodů dodání okamžité energie a tím je hned podpořen aktuální výkon. KTP KREATIN je navíc obohacen o vitamíny B, což zvyšuje jeho účinnost.  Kreatin se běžně vyskytuje v lidském těle, proto nemusíte mít obavy ze škodlivých účinků na lidský organismus, avšak množství kreatinu v těle je velmi malé. Nejbohatším zdrojem kreatinu je hovězí maso. Pro příjem…
Sport365.cz
Za dopravu 99 Kč Skladem
795 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hi Tec Nutrition KTP Creatine 400 kapslí
Výrobce: HI TEC NUTRITION
Minimální cena: 789 Kč
Maximální cena: 795 Kč
Ušetříte až: 6 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Forma:
Počet tablet:
400 tbl
Monohydrát:

Popis produktu

KTP Creatine HiTec je nejzákladnější forma kreatinových suplementů. Je oblíbený u sportovců z důvodů dodání okamžité energie a tím je hned podpořen aktuální výkon. KTP KREATIN je navíc obohacen o vitamíny B, což zvyšuje jeho účinnost.  Kreatin se běžně vyskytuje v lidském těle, proto nemusíte mít obavy ze škodlivých účinků na lidský organismus, avšak množství kreatinu v těle je velmi malé. Nejbohatším zdrojem kreatinu je hovězí maso. Pro příjem 1 dávky kreatinu by jste museli sníst cca 10 kg hovězího masa.

KTP CREATINE je vysoce kvalitní kreatin monohydrát ve formě lehce spolknutelných želatinových kapslí, obohacený o vitamíny skupiny B, nezbytné pro správný průběh metabolických procesů při zvýšené fyzické námaze. Používání KTP CREATINE je nezbytné v případě silových disciplín (vzpírání, silový trojboj, kulturistika) a silově rychlostních disciplín (sprinty).

Používejte 4 kapsle denně, nejlépe v jedné porci ihned po tréninku nebo během netréninkových dnů po probuzení na lačno. Zapijte velkým množstvím vody. Nezapíjejte mlékem!

 

Počet dávek v balení:

100 x 4 kapsle

 

Optimální doba užívání:

- ráno   

- po tréninku

 

Obsah účinných látek  V 1 kapsli Ve 4 kapslích Kreatin monohydrát 850 mg 3400 mg Vitamín B6 0,8 mg 3,2 mg Vitamín B12 0,4 µg 1,6 µg

 

Kreatin monohydrát (85%), kapsle (obal: hovězí želatina, barvivo oxid titaničitý), protispékavé látky - hořečnaté soli mastných kyselin, nikotinamid (niacinu), pyridoxin hydrochlorid, kyanokobalamin.

 

Potravina určená pro zvláštní výživu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Výrobek nemůže být používán jako náhrada pestré stravy. Chraňte před mrazem a slunečním zářením.

 

 

KTP CREATINE je vysoce kvalitní kreatin monohydrát ve formě lehce spolknutelných želatinových kapslí, obohacený o vitamíny skupiny B, nezbytné pro správný průběh metabolických procesů při zvýšené fyzické námaze. Suplementace kreatinem zvyšuje jeho intramuskulární koncentraci a tím i využitelnost ATP (zdroj energie). Kreatin rapidně zvyšuje svalovou sílu a objem svalů (natahuje do svalů vodu). Sportovcům pomáhá rychle zlepšit fyzickou kondici a nabrat svalovou hmotu. Ulehčuje přizpůsobení organismu fyzické námaze a posiluje anabolické procesy ve svalové tkáni. Kreatin má také silný antikatabolický účinek a neutralizuje zakyselení svalů. Používání KTP CREATINE je nezbytné v případě silových disciplín (vzpírání, silo

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.