Herb Pharma Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion 30 ml

od 999 Kč
Emulze s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám Přípravek bohatý na účinné látky cíleně působí na zmírnění mimických vrásek a účinný UV faktor chrání pokožku před škodlivými vlivy UV záření. Doporučuje se používat k ošetření mimických vrásek v oblasti čela, kořenu nosu, mezi obočím a v okolí úst. Ke zmírnění mimických vrásek jsou v přípravku zkombinovány účinné látky z kmenových buněk a peptidy s intenzivním účinkem proti vráskám. Peptidy mají…
Lékárna.cz
Za dopravu 98 Kč Skladem
1 099 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Herb Pharma Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion 30 ml
Výrobce: HERB PHARMA
Minimální cena: 999 Kč
Maximální cena: 1 147 Kč
Ušetříte až: 148 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Emulze s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám

Přípravek bohatý na účinné látky cíleně působí na zmírnění mimických vrásek a účinný UV faktor chrání pokožku před škodlivými vlivy UV záření. Doporučuje se používat k ošetření mimických vrásek v oblasti čela, kořenu nosu, mezi obočím a v okolí úst. Ke zmírnění mimických vrásek jsou v přípravku zkombinovány účinné látky z kmenových buněk a peptidy s intenzivním účinkem proti vráskám. Peptidy mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek.

Účinné látky:

  • TrioStem3 Complex - hlavní účinná látka séra, obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních látek jako je humánní aktivátor kmenových buněk, kmenové buňky pomerančovníku hořkého a rostlinný výtažek kmenových buněk ze švýcarského jablka. Tento komplex aktivací kmenových buněk výrazně pozitivně ovlivňuje a obnovuje pokožku tváře.
  • Peptidy - Acetyl-hexapeptid a heptapeptid se aktivně podílí na zmírnění svalových kontrakcí. Pentapeptid, který se také podílí na redukci mimických vrásek.
  • Další účinné látky zaměřené na doplnění a ochranu kolagenu - Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt – zlepšují strukturu kolagenových vláken a podporují jejich produkci.
  • Kyselina hyaluronová – váže vodu a proto sehrává důležitou úlohu v udržování přirozené vlhkosti a zachování zdravé pokožky, zvyšuje vláčnost a dodává objem pokožce. Obsažená kyselina hyaluronová je z čistých zdrojů získaná biotechnologickou cestou.
  • DMAE – napomáhá regeneraci buněk.

Jak používat:

Přípravek je vhodný pro ženy i muže. Aplikujte krouživou masáží na čistou a suchou pokožku. Pro dosažení viditelných výsledků používejte alespoň 30 dní dvakrát denně (ráno a večer), následně jedenkrát denně, aby se mladistvý vzhled udržel.

Pleťová emulze s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám, s ochranným faktorem SPF25, pro všechny typy pleti, denní, 30+. Denní pleťová emulze Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion s kmenovými buňkami bojuje proti vzniku mimických vrásek, je vybavena ochranným faktorem SPF 25 a je vhodná pro všechny typy pleti. Obsažené peptidy účinkují obdobně jako botulotoxinové injekce, které zmírňují stahování svalů a snižují výskyt vrásek.Denní pleťová emulze Fytofontana Stem Cells Botu Emulsion s kmenovými buňkami bojuje proti vzniku mimických vrásek, je vybavena ochranným faktorem SPF 25 a je vhodná pro všechny typy pleti.Účinné látky obsažené v emulzi bojují proti mimickým vráskám a UV faktor chrání pokožku proti škodlivému UV záření. Obsažené peptidy účinkují obdobně jako botulotoxinové injekce, které zmírňují stahování svalů a snižují výskyt vrásek. Emulzi je vhodné nanášet do oblasti čela, kořenu nosu, mezi obočí a kolem úst.Výrobek je vhodný jak pro ženy, tak i pro muže.Klíčové vlastnostiDenní pleťo

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.