TOP 33
HAVANA CLUB SELECCION DE MAESTROS 0,7 l

od 949 Kč
Rum tropické zrání, destilace Column still, tmavě jantarová barva, aroma - kakao, země původu Kuba, objem - 0,7 l. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Při převzetí bude ověřen váš věk. . Kvalitní maestro ronero, tedy mistr rumu, je zárukou kvalitního výsledku. Když se ke spolupráci sejdou členové prestižního Cechu kubánského rumu a k míchání použijí nejlepší vyzrálé rumy, na konci je jedinečná lahůdka. Rum Havana Club Selección De Maestros,…
Alkohol.cz
Za dopravu 119 Kč Skladem
999 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HAVANA CLUB SELECCION DE MAESTROS 0,7 l
Minimální cena: 949 Kč
Maximální cena: 1 410 Kč
Ušetříte až: 461 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Rum tropické zrání, destilace Column still, tmavě jantarová barva, aroma - kakao, země původu Kuba, objem - 0,7 l. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Při převzetí bude ověřen váš věk. . Kvalitní maestro ronero, tedy mistr rumu, je zárukou kvalitního výsledku. Když se ke spolupráci sejdou členové prestižního Cechu kubánského rumu a k míchání použijí nejlepší vyzrálé rumy, na konci je jedinečná lahůdka. Rum Havana Club Selección De Maestros, výběr mistrů. Celá společnost se pod vedením zkušeného dona José Navarra sešla a vybrala dokonale vyzrálé rumy, z nich namíchali perfektně vyladěnou směs, kterou pak nechali znovu důkladně zrát, aby ji nakonec přímo ze sudu stočili do lahví. Jantarová barva s rubínovými odlesky naznačuje, že Havana Club Selección De Maestros je dokonale vybroušeným drahokamem. Vůně a chuťVe vůni dominují tóny pražené pekanových ořechů a koření, které jsou zásluhou dlouhého zrání v dubových sudech. Na patře je plný, bohatý, s intenzivní Hluboká jantarová barva s červenými odlesky a dokonalá vůně pekanových ořechů a koření jsou výsledkem dlouhého zrání v dubových sudech. Na patře je tahle dobrota plná, s bohatou kombinací tónů koření, sladkého tabáku, kakaa a kávy. Delikátní kombinace chutí spěje k dlouhému závěru, který je lehce dřevitý, kouřový a kořeněný s jemným doprovodem kandovaného ovoce. Stačí přidat velkou kostku ledu a vychutnat si tento výjimečný zážitek.

Havana Club Selección de Maestros představuje nejdokonalejší a vrcholný projev kolektivu šesti zkušených Maestros Roneros, vedených talentovaným Donem Jose Navarro. Havana Club Selección de Maestros má lehkou vůni pražených pekanových ořechů a tabáku. Chuť je komplexní, najdeme zde kakao, kávu, sladký tabák a další koření. Závěr je příjemně kouřový, s chutí kandovaného ovoce a velmi vyvážený.

Nejprve zraje v sudech z bílého dubu, následně je ředěn a uložen k druhému odpočinku do mladých sudů z tmavého dubu. Aroma rumu je příjemné po karamelu, pražených oříškách a tabáku. Chuť jde ruku v ruce s vůní a poznáte v ní karamel, kakao, kávu a koření. Závěr je příjemně kouřový, vyvážený s chutí kandovaného ovoce.

Třikrát zrající sudový rum Selección de Maestros je výsledkem unikátního procesu výroby. Ten mu poskytuje aromatický buket a výjimečnou jemnost. Díky své jedinečné chuti získává již po mnoho let ocenění na světově nejvýznamnějších soutěžích v oblasti destilátů. Bylo tomu tak i v letech 2013 a 2014.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.