Hasbro Monopoly Cheaters SK

od 799 Kč
Monopoly Cheaters edition SK Monopoly, tentokrát ve vtipné verzi, ve kterých se děti setkají "ohnutými"pravidly nebo třeba s "vypůjčenými" penězi. Tato hra Monopoly je ve slovenském jazyce. Nové vydání hrací desky, karet a pravidel motivují hráče ke vzájemnému přelstění. Komu se podaří obelstít pravidla může získat výhodu, ale pokud to praskne, utrpí ztrátu. Obsah balení: hrací deska, plastová pouta, 6 figurek, 15 podvodných karek 22 karet…
Sparkys.cz
Neznámá dodací lhůta
799 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Hasbro Monopoly Cheaters SK
Výrobce: HASBRO
Minimální cena: 799 Kč
Maximální cena: 799 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Monopoly Cheaters edition SK

Monopoly, tentokrát ve vtipné verzi, ve kterých se děti setkají "ohnutými"pravidly nebo třeba s "vypůjčenými" penězi. Tato hra Monopoly je ve slovenském jazyce.

Nové vydání hrací desky, karet a pravidel motivují hráče ke vzájemnému přelstění. Komu se podaří obelstít pravidla může získat výhodu, ale pokud to praskne, utrpí ztrátu.

Obsah balení:

  • hrací deska, plastová pouta, 6 figurek, 15 podvodných karek
  • 22 karet nemovitostí, 16 karet náhody, 16 karet komunitní truhly
  • 16 hotelů, 2 kostky, balík peněz, Tác Banky, pravidla hry

Kupte dětem Monopoly Cheaters edition CZ!

Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 2 - 6 Doba hry: 30 - 60 minut Jazyk: slovenský Rozměr balení: 40 x 27 x 4 cm

Novinka! Monopoly, ktoré ohýbajú pravidlá! Čo ti prejde? Zažite kultové momenty, v ktorých sú pravidlá „ohnuté“, peniaze „vypožičané“ a vtipné podnikanie je vítané. Nová hracia doska, karty a pravidlá povzbudzujú hráčov k tomu, aby sa pokúsili protihráčov nenápadne prekabátiť. Obíďte pravidlá, aby ste získali výhodu, ale pozor, pokiaľ sa vám lesť nevydarí, následkom sa nevyhnete! Monopoly už netreba nikomu predstavovať. Stará, známa hra v novom prevedení. Obľúbená chlapcami, dievčatami, hráčmi všetkých vekových kategórií. Investujte, uzatvárajte obchody, vyberajte nájomné a priveďte Monopoly Cheaters - SK - Hasbro od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus.cz Monopoly hra, která ohýbá pravidla! Co ti projde Zažijte kultovní momenty, ve kterých jsou pravidla „ohnutá“, peníze jsou „vypůjčené“ a vtipné podnikání je vítáno. Návrhy kreativy na tabuli, kartách a pravidlech povzbuzují hráče k tomu, aby vyjádřili svého vnitřního podvodníka, který je vlastní všem. Dokončete podvod,abyste získali odměnu, ale pokud se vám podvod nezdaří, nevyhnete se následkům! Předstírejte, že pouta nechají hráče „připoutaného“ k desce, dokud nebude propuštěn. Pro 2–6 hráčů. Věk 8+. Slovenská verze.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.