Hama teploměr pro potraviny
Xavax 111014 digitální teploměr pro potraviny
Xavax digitální teploměr pro potraviny 111014
Xavax digitální teploměr pro potraviny
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Xavax 111014 digitální teploměr pro potraviny
Xavax digitální teploměr pro potraviny
Xavax digitální teploměr pro potraviny 111014
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Xavax Digitální teploměr pro potraviny se sondou 13,3 cm Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření je -45°C až +200°C. Výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout a do 4 nebo 10 sekund znáte přesnou teplotu upravovaných potravin. Přesnost měření je 0,1°C a délka sondy dosahuje 13,3 cm. Baterie jsou součástí balení. pro rychlé a přesné rozpoznání správné teploty nápojů (čaj, víno, sekt)vnitřní teploty potravinpečené, smažené a dušené pokrmy (ryba, maso, zelenina)digitální teploměr 2v1účel 1: měření teploty v trouběúčel 2: pečenínení třeba potraviny krájet digitálním displejinenarušuje stálost potravinodnímatelný silikonový uzávěr k uchovávání a uzavření otevřených lahvípřesnost: 0,1°Cdélka sondy: 13,3 cmrozsah měření: -45°C až +200°Crychlá reakce: 4 až 10 sekundbaterie: 1,5 V LR44, součástí baleníDoporučené teploty:dětské pokrmy: 37°Cvoda na čaj: 60 až 90°Colej na pečení: 150 až 190°Colivový olej: max. 160°Chovězí maso medium: 60 až 65°Cdrůbež: 80 až 90°Cčervené víno suché: 14 až 16°C Je libo rare, medium nebo well done? Pro úspěšnou přípravu pokrmů je nutné mít přehled o teplotě vařených ingrediencí. Dvakrát tolik to platí pro grilování masa. Někdo má rád steak well done, někdo medium a někdo rare (též zvaný jako krvavý steak). Mezi těmito druhy steaků je velmi tenká hranice a snadno se z well done může při nesprávném odhadu teploty stát rare steak. A přitom pro správné propečení stačí znát správné teploty. Pro rare steak musí být teplota uprostřed masa rovna 52°C, pro medium 58 - 60°C a pro well done 71°C. - pro rychlé a přesné rozpoznání správné teploty nápojů (čaj, víno, sekt) - pro měření vnitřní teploty potravin (není třeba potravinu rozkrojit) - pro pečené, smažené a dušené pokrmy (ryba, maso, zelenina) - rychlý a přesný ukazatel na digitálním displeji (přesnost 0,1°C) - nenarušuje stálost potravin - odnímatelný silikonový uzávěr k uchovávání a uzavření otevřený…
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Kuchyňské teploměry TFA
- Kuchyňské teploměry ORION
- Kuchyňské teploměry XAVAX
- Kuchyňské teploměry TESCOMA
- Kuchyňské teploměry ELECTROLUX
- Kuchyňské teploměry JVD
- Kuchyňské teploměry WEBER
- Kuchyňské teploměry WMF
- Kuchyňské teploměry Küchenprofi
- Kuchyňské teploměry Nedis
- Kuchyňské teploměry Rösle
- Kuchyňské teploměry Weis
- Kuchyňské teploměry Westmark
- Kuchyňské teploměry Banquet