Gorenje TG 2000 C

Gorenje TG 2000 C gril Gril stolní Příkon 2000 W Materiál grilovací plochy hliník Plášť z kovu a plastu Velikost varné desky XXL Kontrola teploty Jednoduché pečení - Easy baking Úrovně teploty 5 Grilovací plochy s teflonovým povrchem Teplotní ukazatel Studená rukojeť Provozní poloha,,Otevřená Rukojeť na přenášení Kanálky na odvod přebytečného oleje se sběrnou nádobou Šířka plochy na pečení 47 cm Hloubka plochy na pečení 26 cm Barva černá Netto…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Gorenje TG 2000 C
Výrobce: GORENJE
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

S udírnou:
Ne

Popis produktu

Gorenje TG 2000 C gril Gril stolní Příkon 2000 W Materiál grilovací plochy hliník Plášť z kovu a plastu Velikost varné desky XXL Kontrola teploty Jednoduché pečení - Easy baking Úrovně teploty 5 Grilovací plochy s teflonovým povrchem Teplotní ukazatel Studená rukojeť Provozní poloha,,Otevřená Rukojeť na přenášení Kanálky na odvod přebytečného oleje se sběrnou nádobou Šířka plochy na pečení 47 cm Hloubka plochy na pečení 26 cm Barva černá Netto váha 2,5 kg Recepty pro Vás Grilovaná kuřecí prsíčka Grilovaná kuřecí prsíčka v domácí anglické slanině s čerstvou šalvějí. Velmi chutný recept vhodný pro každou příležitost kuřecí prsa, anglická slanina, šalvěj, cuketa, lilek, papriky, olej, sůl, pepř. Ingredience: 0,80 kg kuřecích prsou 4 plátky domácí anglické slaniny 8 lístků šalvěje 12 plátků z cukety, 12 plátků z lilku 1 ks červené papriky, 1 ks žluté papriky 1,5dl olivového oleje (extra panenský) sůl, mletý pepř Postup: Maso omyjte, osušte a mírně osolte. Rozložte na něj z obou stran čerstvé lístky šalvěje a zabalte jej do plátků anglické slaniny. Zeleninu omyjte, osušte, papriku zbavte jádřince, zelenou stopku ponechte. Nakrájejte na plátky asi 1 cm silné, papriku nakrájejte každý kus na 6 dílů. Zeleninu nesolte ani nepepřete, aby šťáva nevytékala na gril a plátky držely tvar. Rozpalte gril na cca 210 oC (5. dílek na stupnici termostatu), potřete jej olivovým olejem a rozložte na něj připravené maso a zeleninu. Grilujte po obou stranách 7 a 7 minut. Zeleninu odeberte z grilu, osolte, opepřete a dle potřeby ještě potřete panenským olivovým olejem.     Grilovaná roštěná z mladého býka Grilovaná roštěná z mladého býka s grilovaným kukuřičným klasem s česnekovým máslem. Stylová večeře pro letní posezení. Rostěná, kukuřičné klasy, sůl, pepř, máslo, česnek, bageta. Ingredience: 1 kg roštěné z mladého býka 4 ks kukuřičných klasů 1 pol. lžíce hrubé mořské soli 1 pol. lžíce barevného pepře 0,15 kg másla, 2 paličky česneku, 1 ks bílé bagety Postup: Na rozpálený gril (cca 220 oC – termostat je nastaven na hodnotu SEAR) položte osušené maso (mělo by mít pokojovou teplotu), které předem nesolte, nepepřete ani nemarinujte! Grilujte jej po obou stranách asi 5 a 5 minut (medium). Poté sejměte z grilu, položte na prkénko a teprve nyní po obou stranách osolte a opepřete čerstvě namletým kořením. Nechte 2 minuty odpočinout a položte na talíř. Vhodnou přílohou je kukuřičný klas, který překrojte na tři části a grilujte na panenském olivovém oleji.V průběhu grilování klas několikrát otočte. Po opečení jej potřete rozehřátým máslem a dle chuti osolte. Stejným způsobem si připravte i podélně rozkrojenou paličku česneku. Podávejte s opečenou bílou bagetou.     Grilovaná vepřová krkovice Grilovaná vepřová krkovice s domácím zázvorovým máslem a čerstvým tymiánem. Vepřová krkovice, máslo, sůl, pepř, zázvor, tymián. Ingredience: vepřová krkovice 800 g máslo 130 g sůl, čerstvý mletý pepř čerstvý zázvor dle chuti čerstvý tymián Postup: Vepřovou krkovici nakrájíme na námi zvolenou

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.