Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Conditioner 200 ml

od 212 Kč
Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Conditioner je kondicionér pro jemné a normální vlasy bez objemu. Okamžitě dodává viditelný objem a pocit hustějších vlasů, zvýrazňuje přirozený lesk vlasů a usnadňuje rozčesávání. Složení obohacené o rýžový protein a technologii microPROtec complex poskytuje nezatěžující péči pro objem vlasů a ochranu jejich barvy.   Balení: 200 ml   Aktivní látky a technologie: rýžový protein - bílkovinný koncentrát z…
Notino.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
239 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Conditioner 200 ml
Výrobce: Goldwell
Minimální cena: 212 Kč
Maximální cena: 289 Kč
Ušetříte až: 77 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Conditioner je kondicionér pro jemné a normální vlasy bez objemu. Okamžitě dodává viditelný objem a pocit hustějších vlasů, zvýrazňuje přirozený lesk vlasů a usnadňuje rozčesávání. Složení obohacené o rýžový protein a technologii microPROtec complex poskytuje nezatěžující péči pro objem vlasů a ochranu jejich barvy.   Balení: 200 ml   Aktivní látky a technologie: rýžový protein - bílkovinný koncentrát z rýže, obsahuje kyselinu glutamovou - podporuje celkovou regeneraci, vlas získává objem microPROtec complex - inovativní technologie poskytující ochranu před bledn Kondicionér účinek objem typ vlasů jemné a normální . Je pro vás důležité, aby vaše vlasy vypadaly neodolatelně? Pak zaručeně oceníte kondicionér GOLDWELL s objemem 200 ml, hodí se na jemné a normální vlasy. Mimořádný objem, kterého nabude váš účes, oslní všechny kolemjdoucí. Nejdůležitější přednosti kondicionéru GOLDWELL Dualsenses Ultra Volume Bodifying 200 ml Díky tomuto kondicionéru zůstanou vaše vlasy zdravé a krásné Objem kondicionéru GOLDWELL: 200 ml Přímo určeno pro jemné a normální vlasy Díky tomuto kondicionéru oslníte svým objemem Kondicionér pro jemné vlasy usnadňuje jejich rozčesávání a zajišťuje pocit hustějších vlasů. Také nabízí viditelně větší objem a nezatěžující péčí. Přípravek je vhodný pro domácí i salonní užití.  Dualsenses Ultra Volume Produkty posilují každé vlasové vlákno od kořínků až ke konečkům. Zároveň také pečují o odlehčení a plnost účesu. Určené jsou pro jemné až zplihlé vlasy. Přípravky využívají rýžový protein s posilujícím efektem, který dodává nevídaný objem jemným i zplihlým vlasům. Výsledky jsou ihned viditelné na dotek i pohled. Goldwell Dualsenses Ultra Volume, 200 ml, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Kondicionér Goldwell Dualsenses Ultra Volume zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou.Vlastnosti:opravuje jak mechanické, tak chemické poškozenídodává vlasům pružnost a objemusnadňuje rozčesávání a následnou úpravuJak používat:Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte. Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Kondicionéry značky Goldwell z kolekce Dualsenses byly vytvořeny pro jemné vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 1000 ml.Kvalitní kosmetika pro každého.

Šetrný kondicionér dodává objem jemným vlasům. Dodá vlasům lesk a výrazný objem, dokáže zkrátka každé vlasy pořádně načechrat a rozzářit.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.