Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner MAXI 1000 ml

od 487 Kč
Dualsenses Color Detangling Conditioner - Kondicionér pro barvené vlasy - kondicionér na vlasy pro výživu a snadnější rozčesatelnost vlasů. Inovativní Fade Stop Formula a Color Chroma Complex s obsahem esence z granátového jablka snižují ztrátu barvy na minimum, zintenzivňují její lesk a poskytují vlasům dokonalou péči - obsahuje výtažek z granátového jablka - chrání barvu před blednutím - zintenzivňuje brilantnost barvy - vyživuje - usnadňuje…
Glamot.cz
Za dopravu 88 Kč Skladem
512 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Goldwell Dualsenses Color Brilliance Conditioner MAXI 1000 ml
Výrobce: Goldwell
Minimální cena: 487 Kč
Maximální cena: 585 Kč
Ušetříte až: 98 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Dualsenses Color Detangling Conditioner - Kondicionér pro barvené vlasy - kondicionér na vlasy pro výživu a snadnější rozčesatelnost vlasů. Inovativní Fade Stop Formula a Color Chroma Complex s obsahem esence z granátového jablka snižují ztrátu barvy na minimum, zintenzivňují její lesk a poskytují vlasům dokonalou péči - obsahuje výtažek z granátového jablka - chrání barvu před blednutím - zintenzivňuje brilantnost barvy - vyživuje - usnadňuje rozčesávání Použití: Aplikujte na šamponem umyté vlasy, nechte působit asi 1 minutu a opláchněte. Inovovaný kondicionér pro snažší rozčesání vlasů pro normální až jemné barvené vlasy. Inovativní Fade Stop Formula a microPROtec Complex s obsahem esence z granátového jablka snižují ztrátu barvy na minimum a poskytují beztížnou péči. Nová technologie Luminescine přeměňuje neviditelné UV světlo a okamžitě zvýrazňuje zářivost barvy barvených i přírodních vlasů. MAXI balení 1.000 ml včetně praktické dávkovací pumpy! Použití: Naneste na umyté, ručníkem prosušené vlasy a nechejte okamžik působit. Poté pečlivě opláchněte. Goldwell Dualsenses Color kondicionér pro normální a jemné vlasy 1000 ml pro ženy. Kosmetika Goldwell Goldwell Dualsenses Color Conditioner Kondicioner pro barvené vlasy. ondicioner vhodný pro normální a jemné vlasy, které mají tendenci ztrácet objem. Obsahuje výživný extrakt z granátového jablka, který podporuje lesk barvy, UV filtry a díky technologii Instant Microfluid se pěstící látky dostávají rovnoměrně do vrstev vlasu. *Použití*: Aplikujt na šamponem umyté vlasy, nechte působit 1 minut Goldwell Dualsenses Color, 1000 ml, Oplachové kondicionéry pro ženy, Kondicionér Goldwell Dualsenses Color zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou.Vlastnosti:prodlužuje trvanlivost barvyzintenzivňuje barvu vlasůusnadňuje rozčesávání a následnou úpravuzajišťuje vlasům oslnivý leskJak používat:Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Kondicionéry značky Goldwell z kolekce Dualsenses byly vytvořeny speciálně pro ženy mající barvené vlasy. Tento kadeřnický zázrak má objem 1000 ml.

Kvalitní kosmetika pro každého.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.