Germaine de Capuccini Hydracure hydratační krém pro normální až smíšenou pleť (Hydractive Cream) 50 ml

Germaine de Capuccini HYDRACURE Hydractive Cream Normal To Combination Skin Or Warm Climates - hydratační pleťový krém vhodný pro normální a smíšenou pleť ideální pro používání v teplém období Germaine de Capuccini HYDRACURE Hydractive Cream Normal To Combination Skin Or Warm Climates je krém, který bude vaši pleť optimálně a dlouhodobě hydratovat, a přesto se nemusíte obávat, že se vaše pokožka zamastí a bude vypadat zbytečně leskle. Krém…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Germaine de Capuccini Hydracure hydratační krém pro normální až smíšenou pleť (Hydractive Cream) 50 ml
Výrobce: Germaine de Capuccini
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Germaine de Capuccini HYDRACURE Hydractive Cream Normal To Combination Skin Or Warm Climates - hydratační pleťový krém vhodný pro normální a smíšenou pleť ideální pro používání v teplém období

Germaine de Capuccini HYDRACURE Hydractive Cream Normal To Combination Skin Or Warm Climates je krém, který bude vaši pleť optimálně a dlouhodobě hydratovat, a přesto se nemusíte obávat, že se vaše pokožka zamastí a bude vypadat zbytečně leskle. Krém obsahuje mikročástice kyseliny mléčné, která dokáže dobře absorbovat přebytečný maz z povrchu pokožky. Kombinaci hydratace bez přítomnosti olejových složek ocení pleť zejména v teplém období, kdy se pokožka více mastí.  

Aktivní látky: Germaine de Capuccini HYDRACURE obsahuje jako hlavní aktivní složku vysoce hydratační kyselinu hyaluronovou s různou molekulární hmotností:

  • kyselina hyaluronová s vysokou molekulární hmotností - na povrchu pleti vytváří film, který zamezuje ztrátě vody a tím pleť získává optimální hydrataci.
  • kyselina hyaluronová se střední molekulární hmotností - posiluje systém přirozené obrany pleti, což umožňuje dlouhodobou ochranu vůči choroboplodné bakteriální flóře.
  • přírodní exopolysacharid EPS - přírodní aktivní sloučenina cukrů a uronových kyselin, které jsou bohaté na draslík, vápník, sodík, hořčík
  • mikrohoubičky - působí na úrovní epidermiu a okamžitě zprostředkují sametový dotyk pokožky. Zlepšuje přilnavost k pokožce.
  • termální sopečná voda z japonského pramene - voda obohacená o výživné látky s blahodárnými účinky pro pleť
  • kyselina mléčná - absorbuje přebytečný maz a pomáhá odstranit odumřelé kožní buňky

Vhodné pro: normální a smíšenou pleť

Použití: aplikujte ráno i večer na čistou pleť

50ml

Germaine de Capuccini HYDRACURE

Řada Hydracure od Germaine de Capuccini je vhodná pro používání v době velkého stresu, při zaoceánských pobytech, při pocitu pnutí pleti, podráždění a vysílení pleti a také v těhotenství a po porodu. Používáním dosáhnete dlouhodobé optimální hydrataci a díky tomu udržujete svou pleť v co nejlepší formě.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.