Geomag Magicube Free building 27

od 699 Kč
Geomag Magicube je ideální hračkou pro děti se zárukou švýcarské kvality. Díky jednoduchému stavebnímu systému mohou kluci a holky vytvořit zajímavé 3D modely. Magnetické kostky k sobě krásně přilnou. Přednosti: kvalitní magnety švýcarská přesnost zdravotní nezávadnost Obsah balení: 27 magnetických kostiček tipy na skládání Kupte dětem kvalitní švýcarskou hračku! Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: magnet, plast Počet kostek: 27 ks Země…
vmSHOP
Za dopravu 129 Kč Skladem
1 308 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Geomag Magicube Free building 27
Výrobce: Geomag
Minimální cena: 699 Kč
Maximální cena: 1 429 Kč
Ušetříte až: 730 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Geomag Magicube je ideální hračkou pro děti se zárukou švýcarské kvality. Díky jednoduchému stavebnímu systému mohou kluci a holky vytvořit zajímavé 3D modely. Magnetické kostky k sobě krásně přilnou.

Přednosti:

  • kvalitní magnety
  • švýcarská přesnost
  • zdravotní nezávadnost

Obsah balení:

  • 27 magnetických kostiček
  • tipy na skládání

Kupte dětem kvalitní švýcarskou hračku!

Vhodné pro děti od 12 měsíců Materiál: magnet, plast Počet kostek: 27 ks Země původu: Švýcarsko

Magicube - magnetické vícebarvné kostky pro volné stavění. Stavebnice Geomag jsou díky své naprosté zdravotní nezávadnosti a jednoduchosti vhodné i pro ty nejmenší děti. Větší kostky určené pro děti již od 18 měsíců. Děti si mohou poskládat své vlasní stavby snadným spojováním a otáčením kostiček, které díky magnetům nepadají a drží na sobě. Děti si mohou snadným spojováním skládat ve 3D. Díky speciální vnitřní konstrukci se kostičky vzájemně přitahují ze všech šesti stran!   Součásti balení: Obsahuje 27 magnetických kostek vhodných pro batolata od 18 měsíců. Kostka má každou stranu v jiné barvě.   Čím jsou stavebnice Geomag pro děti prospěšné?   rozvíjejí jemnou motoriku umožní dětem lépe chápat prostor pomáhají využívat dětskou představivost a fantazii     Pomocí magnetismu lze kostky snadno připevnit libovolnou stranou, vytvářet různé předměty nebo zvížata všech tvarů a barev. Pozor! Díky speciální vnitřní konstrukci drží kostičky navzájm ze všech šesti stran. Super velké balení kostek - vhodné do školek. Stavebnice obsahuje celkem 27 magnetických kostek. Vhodné pro děti od 1 roku.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.