Generica Laktoleraza 30 tablet

od 129 Kč
Chcete si pochutnat na mléčných výrobcích bez potíží? Vyzkoušejte doplněk stravy Laktoleraza. Jedna tableta obsahuje enzym laktázu 4 500 ALU – laktázových jednotek. Enzym laktáza může pozitivně ovlivnit trávení laktózy u osob, které mají potíže s trávením laktózy. Snášenlivost laktózy je proměnlivá a proto byste si měli vyžádat bližší informace o úloze enzymu laktáza ve své stravě. Zajímá Vás co je Laktáza: Laktáza (ß-galaktosidáza) je enzym,…
Alphega
Skladem
129 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Generica Laktoleraza 30 tablet
Výrobce: GENERICA
Minimální cena: 129 Kč
Maximální cena: 183 Kč
Ušetříte až: 54 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Forma:

Popis produktu

Chcete si pochutnat na mléčných výrobcích bez potíží? Vyzkoušejte doplněk stravy Laktoleraza.

Jedna tableta obsahuje enzym laktázu 4 500 ALU – laktázových jednotek. Enzym laktáza může pozitivně ovlivnit trávení laktózy u osob, které mají potíže s trávením laktózy. Snášenlivost laktózy je proměnlivá a proto byste si měli vyžádat bližší informace o úloze enzymu laktáza ve své stravě.

Zajímá Vás co je Laktáza:
  • Laktáza (ß-galaktosidáza) je enzym, který štěpí mléčný cukr – laktózu na jednoduché sacharidy D-glukózu a D-galaktózu, které jsou na rozdíl od laktózy přímo stravitelné.
  • Laktázu produkují klky v tenkém střevě. Nejvyšší produkce laktázy je v kojeneckém věku člověka. Pak přirozeně klesá.
  • Nedostatečná produkce enzymu laktáza v tenkém střevě člověka může být primární – následek přirozeného úbytku produkce enzymu laktáza s přibývajícím věkem (nevratný stav) nebo sekundární – následek gastroenterologických problémů (vratný stav) nebo vrozená.
  • Laktóza, která se nerozštěpí v tenkém střevě se posouvá do tlustého střeva, v tlustém střevě na laktózu působí bakterie, přičemž vzniká kyselina mléčná, vodík, oxid uhličitý a metan. Vodík se vstřebává, dostává se do plic, odkud se vydechuje. Ostatní látky dráždí stěnu střeva.

Dávkování:

1 tableta se zapije vodou před nebo během jídla, které obsahuje laktózu. V případě potřeby můžete užít 2 tablety v závislosti na množství laktózy v jídle nebo Vaší snášenlivosti laktózy. Nejvíce 8 tablet za den.

Složení v 1 tabletě:

Enzym laktáza (beta-galaktozidáza) 4 500 ALU*, *ALU = Acid Lactase Units (FCC)

Přídatné látky:

plnidla hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulóza; mikrogranulovaný enzymový preparát maltodextrin, laktáza, voda, chlorid sodný; kroskarmelóza; protispékavá látka stearan hořečnatý.

Balení:

30 tablet

Upozornění:

Doplněk stravy. Není určeno dětem do 3 let. Není vhodný pro těhotné ženy. Ukládat mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.