TOP 31
Gardena čisticí postřikovač Classic

od 338 Kč
Zavlažovací pistole na hadici, pro výkonné čištění a zavlažování, odolný vůči mrazu, ideální pro čištění intenzivních skvrn a zavlažování jemnou mlhou. Aby byla vaše zahrádka jako ze škatulky, je třeba o ni dobře pečovat. Vysazeným rostlinám je nutné dodat kvalitní zeminu, hnojit je, zastřihovat a v neposlední řadě také zalévat. Se zaléváním vám pomůže zavlažovací pistole na hadici Gardena Classic. Pistole má více postřikovacích obrazců, na…
T.S.BOHEMIA a.s.
Za dopravu 78,99 Kč Skladem
338 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Gardena čisticí postřikovač Classic
Výrobce: Gardena
Minimální cena: 338 Kč
Maximální cena: 450 Kč
Ušetříte až: 112 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Zavlažovací pistole na hadici, pro výkonné čištění a zavlažování, odolný vůči mrazu, ideální pro čištění intenzivních skvrn a zavlažování jemnou mlhou. Aby byla vaše zahrádka jako ze škatulky, je třeba o ni dobře pečovat. Vysazeným rostlinám je nutné dodat kvalitní zeminu, hnojit je, zastřihovat a v neposlední řadě také zalévat. Se zaléváním vám pomůže zavlažovací pistole na hadici Gardena Classic. Pistole má více postřikovacích obrazců, na zavlažování se vám bude hodit jemná mlha, naopak pro čištění intenzivních skvrn pak zase plný proud. Se zavlažovací pistolí se velmi snadno manipuluje a díky kvalitním materiálům, z nichž je vyrobena, je zaručena její extrémně dlouhá životnost. Klíčové vlastnosti čistícího postřikovače Gardena Classicčistící postřikovač Gardena Classic na hadicipro zavlažování a čištěnípro čištění intenzivních skvrnpohodlná manipulacesnadné čištěníkvalitní zpracováníextrémně dlouhá životnostochrana před mrazem Zavlažování i čištěníVodní paprsek u pis

GARDENA čisticí postřikovač Classic (18301-20)

 

GARDENA čisticí postřikovač Classic s řízením průtoku vody nabízí všechny funkce, které jsou zapotřebí pro čištění a zavlažování v zahradě nebo na dvoře. S moderní a integrovanou technologií pro ochranu proti mrazu. S v podstatě nekonečnou regulací průtoku se můžete rozhodnout, jaký proud vody je ideální pro momentální účel použití. Měkký plastický kroužek chrání hlavici před poškozením. Plochý paprsek je vhodný pro čištění a jemná mlha zase pro mlžení citlivých rostlin. Pokud budete zavlažovat delší dobu, můžete si spouštěč zaaretovat. Díky tomu nebude vaše ruka namáhána.

 

Dlouhotrvající kvalita:Novinka - postřikovače, sprchy a zalévací tyče Classic s moderní a integrovanou technologií ochrany před mrazem.

 

Běžné nastavení:Plně nastavitelný průtok - ovládání jednou rukou.

 

Ergonomický design:Ergonomický a funkční design pro velké pohodlí při používání.

Ideální k čištění intenzivních nečistot, rovněž také k jemnému postřiku.

Plný paprsek, jemná mlha.

Ochrana před mrazem, impulsní spouštění, trvalá aretace, regulovatelný a uzavíratelný průtok vody, měkký plastový kroužek na hlavici jako ochrana před poškozením, neztratitelné postřikovací pouzdro.

Typ: Typ: Postřikovač všeobecný: Materiál: Plast Barva: antracit / oranžová

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.