FLEXI New Classic Cord vodítko

od 241,90 Kč
Vodítka nové řady " New Classic " zaujmou jak svým stylovým designem, tak i ergonomicky tvarovanou rukojetí. K tomuto vodítku lze použít praktický Multi box, který byl uveden pro nové Vario vodítko a díky tomu můžete mít vždy pamlsky a sáčky po ruce. Taktéž " VARIO LED Lighting System " - přídavné osvětlení, může být používáno jako doplněk. Společně s inovativním, rychle reagujícím brzdovým systémem, zajišťují vodítka New Classic nejvyšší…
Plné bříško
Za dopravu 95 Kč Skladem
251 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: FLEXI New Classic Cord vodítko
Výrobce: Flexi
Minimální cena: 241,90 Kč
Maximální cena: 329 Kč
Ušetříte až: 87,10 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Barva:
růžové
Délka: 58 m
Kožené:
Ne
Na canicross:
Ne
Pro štěně:
Ne
Velikost psa:

Popis produktu

Vodítka nové řady " New Classic " zaujmou jak svým stylovým designem, tak i ergonomicky tvarovanou rukojetí. K tomuto vodítku lze použít praktický Multi box, který byl uveden pro nové Vario vodítko a díky tomu můžete mít vždy pamlsky a sáčky po ruce. Taktéž " VARIO LED Lighting System " - přídavné osvětlení, může být používáno jako doplněk.

Společně s inovativním, rychle reagujícím brzdovým systémem, zajišťují vodítka New Classic nejvyšší bezpečnost a pohodlí pro každodenní procházky.

flexi vodítka jsou vyráběny v souladu s nejvyššími standardy kvality a jsou vyráběny v Německu. V závodě v Bargteheide u Hamburgu vzniká vše, počínaje návrhem až po výrobu vysoce kvalitních vodítek - Made in Germany. Každé vodítko je sestaveno ručně a projde více než 90 kontrolami kvality, než je vyexpedováno na trh.

Velikost : M

Hmotnost psa do : 20kg

Délka lanka : 5m

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.