FIXED Story pro Samsung Galaxy A40 modrý

Zadní silikonový kryt FIXED Story FIXED Story představuje stylový barevný kryt z jemného silikonu, který spolehlivě udrží váš telefon v bezpečí. Může se pochlubit vysokou odolností proti všem pádům a škrábancům, přesto je jemný na dotek, neklouže a příjemně se drží v ruce. Navržen přesně na míru Kryt je navržen přesně na míru danému modelu telefonu, všechny výřezy perfektně sedí a díky své minimální tloušťce téměř nijak nezvětšuje rozměry…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: FIXED Story pro Samsung Galaxy A40 modrý
Výrobce: Fixed
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Zadní silikonový kryt FIXED Story FIXED Story představuje stylový barevný kryt z jemného silikonu, který spolehlivě udrží váš telefon v bezpečí. Může se pochlubit vysokou odolností proti všem pádům a škrábancům, přesto je jemný na dotek, neklouže a příjemně se drží v ruce. Navržen přesně na míru Kryt je navržen přesně na míru danému modelu telefonu, všechny výřezy perfektně sedí a díky své minimální tloušťce téměř nijak nezvětšuje rozměry telefonu. Tvar krytu ponechává volný přístup ke všem ovládacím tlačítkům, stejně tak je myšleno na všechny konektory, otvor reproduktoru i fotoaparát. Stylový vzhled FIXED Story dodá vašemu telefonu stylový barevný kabát a bezpečně ho ochrání před všemi nástrahami všedního dne. Vlastnosti:

  • Stylový zadní kryt na telefon
  • Vyroben z jemného silikonu se soft touch úpravou
  • Spolehlivě ochrání před škrábanci i pády
  • Přesně kopíruje tvar vašeho telefonu
  • Ponechává přístup ke všem ovládacím tlačítkům, konektorům i fotoaparátu
  • Neklouže a příjemně se drží v ruce
  • Nebrání funkci bezdrátového nabíjení
  • Tloušťka krytu: 1,3 mm
Kryt na mobil pro Samsung Galaxy A40, TPU, pogumovaný povrch . Ochranný kryt FIXED Story v modré barvě pro mobilní telefon Samsung Galaxy A40 spojuje jednoduchost s efektivní ochranou vašeho telefonu. Ochranný kryt je vyroben z jemného silikonu se soft touch úpravou, který chrání boky a záda mobilního telefonu před poškrábáním, prachem nebo případnými pády. Ochranný kryt je příjemný na dotyk, kopíruje tvar telefonu a neklouže v ruce. Tento kryt FIXED Story je dělán na míru daného telefonu, díky tomu je zachován přístup ke všem ovládacím tlačítkům a nebrání funkci bezdrátového nabíjení. Kryt FIXED Story se navíc pyšní tloušťkou pouhých 1,3 mm, a tak vašemu telefonu nepřidá téměř nic na objemu. Klíčové vlastnosti ochranného krytu FIXED Story pro Samsung Galaxy A40 modrýMateriál z jemného silikonu se soft touch úpravou kopíruje tvar telefonu a neklouže v ruceModré ochranné pouzdro značky FIXED je vyrobeno na míru telefonu Samsung Galaxy A40Ochranný kryt nezakrývá žádné konektory FIXED Story pro Samsung Galaxy A40, modrá

Pouzdro FIXED Story je praktické a zároveň stylové. Jde o zadní kryt, který dodá vašemu smartphonu neopakovatelný styl a navíc jej také ochrání před celou řadou vnějších vlivů. Díky jeho odolnému provedení se už nemusíte obávat nepříjemného poškrábání ani náhlých pádů telefonu.

Kryt je vyroben z jemného silikonu se soft touch úpravou, díky čemuž je příjemný na dotek a hlavně za žádných okolností neklouže. Přesně přitom kopíruje tvar vašeho telefonu, přičemž samozřejmě disponuje přesnými otvory pro jednotlivé konektory, senzory a tlačítka. Navíc je také velmi tenký, takže nijak zvlášť nezvětšuje rozměry telefonu.

Stylový a elegantní sili

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.