FIXED Skin pro Huawei P30 Lite čirý

Ultratenké gelové pouzdro FIXED Skin představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Díky své minimální tloušťce 0,5 mm pouzdro téměř nijak nezvětšuje rozměry telefonu a nezakrývá jeho design. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, přístup k ovládacím prvkům, konektorům a fotoaparátu zůstává…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: FIXED Skin pro Huawei P30 Lite čirý
Výrobce: Fixed
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ultratenké gelové pouzdro FIXED Skin představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Díky své minimální tloušťce 0,5 mm pouzdro téměř nijak nezvětšuje rozměry telefonu a nezakrývá jeho design. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru daného zařízení, přístup k ovládacím prvkům, konektorům a fotoaparátu zůstává plně zachován. Pro maximální ochranu telefonu je vhodné doplnit pouzdro folií na displej. Spolehlivost a jednoduchá aplikace Kryt spolehlivě ochrání vaše zařízení před poškrábáním, prachem nebo zmírní případný pád smartphonu na zem. Výstuhy chrání rohy telefonu před nárazy a zbytek pouzdra slouží k ochraně zadní strany a boků před každodenními nástrahami. Aplikace pouzdra je velmi jednoduchá, stačí nasadit na telefon a vše je plně funkční. Vlastnosti:

  • Ultratenké TPU pouzdro
  • Tloušťka pouze 0,5 mm
  • Ochrana před poškrabáním, prachem a pády
  • Přesně na míru daného telefonu
  • Nezakrývá nabíjecí ani sluchátkové konektory
  • Protiskluzové provedení
  • Snadná aplikace
FIXED Skin pro Huawei P30 Lite, průhledná

Jste hrdým vlastníkem smartphonu Huawei P30 Lite a přemýšlíte, jak udržet zadní stranu i hrany vašeho mobilního telefonu stále v té nejlepší kondici? Před škrábanci a nečistotami je snadno ochráníte se zadním krytem FIXED Skin. Prach díky němu nemá šanci k zadní straně proniknout, ochranný kryt ale zmírní i následky případného pádu mobilu na zem. Bezpečnost pak ještě zvyšuje protiskluzové provedení krytu. Aplikace pouzdra je přitom otázkou pár vteřin a zvládne ji naprosto každý.

Extra tenká, ale spolehlivá ochrana

Kryt FIXED Skin pro Huawei P30 Lite je vyrobený z kvalitního TPU silikonu, který je ultra tenký. Díky své tloušťce pouhých 0,5 milimetrů nijak nezvětší rozměry vašeho mobilního telefonu. S modelem Huawei P30 Lite je 100% kompatibilní, danému zařízení tedy padne na míru. K ovládacím prvkům a konektorům přitom máte plný přístup. Aby maximálně vynikl povedený design mobilního telefonu, je pouzdro průhledné.

Kryt na mobil vyroben z netoxického TPU, ultratenký, tloušťka pouze 0.6mm, přesně na míru telefonu, protiskluzová úprava, volný přístup ke konektorům a tlačítkům. Chcete spolehlivě ochránit svůj inteligentní telefon? Zadní kryt Fixed Skin vás díky svým perfektním vlastnostem rozhodně nezklame! Zadní kryt FIXED Skin je optimální ochranou pro telefon Huawei P30 Lite s minimální tloušťkou 0,6 mm. Nejenže byl vyroben z netoxického TPU a disponuje jemnou a ultra tenkou gelovou strukturou, ale především spolehlivě chrání boky a zadní část mobilního telefonu proti fyzickému poškození i nečistotám. Jeho okraje navíc přesahují displej, takž

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.