FIXED Opus pro Honor 10 černé

Elegantní pouzdro FIXED Opus typu kniha navržené přesně na míru vašeho telefonu. Zajistí maximální ochranu vašeho zařízení proti pádům, škrábancům a nečistotě. Přesto zůstává zachován přístup ke všem ovládacím prvkům a fotoaparátu, bez nutnosti vyndavat telefon z pouzdra. Odklápěcí přední strana má zavírání na magnet a plně chrání displej zařízení. Navíc má na vnitřní straně praktické kapsy na kreditní karty a bankovky. Chraňte svůj chytrý…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: FIXED Opus pro Honor 10 černé
Výrobce: Fixed
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Elegantní pouzdro FIXED Opus typu kniha navržené přesně na míru vašeho telefonu. Zajistí maximální ochranu vašeho zařízení proti pádům, škrábancům a nečistotě. Přesto zůstává zachován přístup ke všem ovládacím prvkům a fotoaparátu, bez nutnosti vyndavat telefon z pouzdra. Odklápěcí přední strana má zavírání na magnet a plně chrání displej zařízení. Navíc má na vnitřní straně praktické kapsy na kreditní karty a bankovky. Chraňte svůj chytrý telefon Ani se nenadějete a telefon má poškrábaný displej nebo zadní kryt, nebo ještě hůř, může dojít k jeho vážnému poškození a ke ztrátě funkčnosti. Jednoduchým řešením, jak tomu zabránit, je použít flipové pouzdro. Telefon je chráněn ze všech stran i úhlů, přičemž všechny důležité funkce včetně USB konektoru a fotoaparátu máte neustále k dispozici. Vlastnosti:

  • Vyrobeno z PU kůže
  • Perfektní tvar na míru telefonu
  • Odklápěcí čelní tvrzená část s kapsami pro různé karty
  • Uchycení pomocí magnetu
Pouzdro na mobilní telefon proHonor , ochranné, zadní kryt a flipové pouzdro, umělá kůže, integrovaný stojánek, ochrana displeje proti poškrábání a prostor pro kreditní kartu . Elegantní pouzdro FIXED Opus typu Flip Book z PU kůže v černé barvě je navrženo přesně na míru vašemu telefonu Hono 10. Design spojuje univerzální ochranu před špínou, nečistotami i nehodami a zároveň snadnou obsluhu. Je zachován přístup ke všem funkcím vašeho telefonu Honor 10 včetně fotoaparátu a navíc máte k dispozici vnitřní kapsy na platební karty či bankovky. Klíčové vlastnosti pouzdra FIXED Opus pro Honor 10PU kůže poskytuje kvalitní ochranu a je příjemná na pohmatSedne přesně na míru vašemu telefonu Honor 10Magnetickou úchytku zvládnete jedním prstemVnitřní kapsy krytu FIXED Opus pro bankovky, vizitky, karty a podobné drobnosti Ochranné knížkové pouzdro Fixed je speciálně vyrobené pro chytrý telefon Honor 10. Díky tomu pouzdro perfektně sedne na tělo přístroje a poskytne mu vynikající ochranu před mechanickým poškozením a znečištěním. Telefon tak můžete nosit klidně v tašce bez obav jeho poškození. Pouzdro je vybavené magnetickým zavíráním, které zabrání nechtěnému otevření přední části. Uvnitř pouzdra se také nacházejí kapsy na platební karty a bankovky. Barva černá. ochranné pouzdro • vhodné pro smartphone Honor 10 • pouzdro typu kniha • vnitřní přihrádky pro platební karty • lze složit jako stojánek Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.