Fiskars 1951

od 460 Kč
Univerzální nůžky 21 cm Fiskars FUNCTIONAL FORMErgonomická držadla jsou navržena tak, aby vyhovovala přirozenému pohybu ruky. Nejmodernější nůžky na všechny druhy stříhání doma, ve škole i v kanceláři. Nastavitelný přítlak čepelí.Výška: 19 mmDélka: 210 mmŠířka: 90 mmHmotnost: 99 gBarva: ČernáFUNCTIONAL FORMMadla všech nůžek Fiskars jsou zapuštěna přímo do čepelí, což zajišťuje přiléhavé těsnění a tím chrání před vznikem prasklin a vznikem…
Ajshop.cz
Skladem
541 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Fiskars 1951
Výrobce: Fiskars
Minimální cena: 460 Kč
Maximální cena: 578 Kč
Ušetříte až: 118 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Univerzální nůžky 21 cm Fiskars FUNCTIONAL FORMErgonomická držadla jsou navržena tak, aby vyhovovala přirozenému pohybu ruky. Nejmodernější nůžky na všechny druhy stříhání doma, ve škole i v kanceláři. Nastavitelný přítlak čepelí.

Výška: 19 mmDélka: 210 mmŠířka: 90 mmHmotnost: 99 gBarva: ČernáFUNCTIONAL FORMMadla všech nůžek Fiskars jsou zapuštěna přímo do čepelí, což zajišťuje přiléhavé těsnění a tím chrání před vznikem prasklin a vznikem bakterií. Madla jsou vyrobena z nárazu odolného plastu.

Čepele bez niklu jsou přesně broušené a vyrobené z tvrzené švédské oceli Sandvik s tvrdostí HRC 57. Přítlak čepelí většiny nůžek může být snadno upraven přitažením šroubku, díky kterému se i snadno čistí.

Lze mýt v myčce nádobí.

Nůžky FISKARS FUNCTIONAL FORM univerzální černé 21cm 1019197 Ostré čepele a ergonomický design zajišťují maximální střihací výkon, ovladatelnost a komfort. Ergonomický design Nastavitelný přítlak čepelí Dlouhé ostří pro snadné stříhání několika vrstev materiálů Velká madla zabezpečují komfortní úchop nůžek Univerzální nůžky Fiskars 1951 mají velmi ostré čepele a speciálně tvarované rukojeti pro zachování maximálního střižného výkonu. Nůžky jsou určeny pro stříhání papíru, folií a tkaniny. Rukojeť pro praváky.Tento výrobek je také známý pod označením 1951. počet v sadě: 1 ks., délka ostří: 0, šířka ostří: 0, celková délka: 21 cm, hmotnost: 99 g, materiál ostří: nerezová ocel, možnost mytí v myčce: ne, barva: černo-oranžová,

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.