Finclub Aloe Vera Rescue gel 60 ml

Trápí vás občas bolest svalů? Kloubů? Páteře? Trpíte revmatismem nebo dýchacími problémy? Máme pro vás PŘÍRODNÍ - JEDNODUCHÉ - RYCHLÉ - ÚČINNÉ řešení! Aloe Vera Rescue gel nejprodávanější výrobek v historii italské společnosti Natura & Benessere, čistě přírodní gel, který působí jako analgetikum. Tento koncentrovaný bylinný pomocník byl speciálně vyroben a namíchán tak, aby bojoval s problémy jako bolestivé svaly, klouby či revmatické potíže.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Finclub Aloe Vera Rescue gel 60 ml
Výrobce: FINCLUB
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Trápí vás občas bolest svalů? Kloubů? Páteře? Trpíte revmatismem nebo dýchacími problémy? Máme pro vás PŘÍRODNÍ - JEDNODUCHÉ - RYCHLÉ - ÚČINNÉ řešení! Aloe Vera Rescue gel nejprodávanější výrobek v historii italské společnosti Natura & Benessere, čistě přírodní gel, který působí jako analgetikum. Tento koncentrovaný bylinný pomocník byl speciálně vyroben a namíchán tak, aby bojoval s problémy jako bolestivé svaly, klouby či revmatické potíže. Stačí jej aplikovat přímo na postižené místo.

Aloe Vera Rescue gel je nazýván gelem „první pomoci“. Jedná se o koncentrovaný bylinný gel, který pozitivně působí v oblasti krku, krční páteře, ramen, kolen, kloubů, loktů, páteře, svalů a šlach. Roll-on umožňuje rychlou a jednoduchou aplikaci, gel nemastí a nešpiní oblečení.

Aloe Vera Rescue gel představuje sílu bylin v praktickém cestovním balení. Po aplikaci Aloe Vera Rescue gelu získáte okamžitý a dlouhotrvající pocit přirozené pohody a lehkosti.

Kdy Aloe Vera Rescue gel pomáhá:

  • při potížích v oblasti krku, krční páteře, ramen, kolen, kloubů, loktů, páteře, svalů a šlach,
  • při natažených svalech,
  • doporučuje se sportovcům a fyzicky aktivním lidem,
  • zmírňuje podráždění pokožky způsobené kousnutím hmyzem,
  • pro lepší dýchání je možné aplikovat gel na hruď.

Aloe Vera Rescue gel obsahuje:

  • Ďáblův dráp, kafr - jsou vysoce ceněné pro své protizánětlivé vlastnosti, pomáhají mírnit otoky a revmatické potíže, uvolnit svalstvo, postupně znecitliví bolestivá místa, jejich působení je osvěžující a uklidňující.
  • Arnica montana - kromě významného účinku v boji se záněty se doporučuje při vymknutí, krevních podlitinách a zhmožděninách.
  • Mentol, šalvěj - zmírňují únavu, osvěžují.
  • Rozmarýn - podporuje prokrvení pokožky a urychluje tak průběh zánětlivého procesu, vhodný u namožených svalů, u revmatismu.
  • Aloe Vera, olivový olej, heřmánek - uklidňují podrážděnou pokožku, zanechávají ji sametově jemnou.
Složení:

100% gel z Aloe Vera Barbadensis*, extra panenský olivový olej*, extrakt z kořene harpagofytu ležatého (ďáblův dráp), mentol, kafr, extrakt z heřmánku, extrakt z šalvěje, extrakt z rozmarýnu*, extrakt z arniky (*z ekologického zemědělství)

Přídatné látky:

Maltodextrin, Triethanolamine, Carbomer, Sodium dehydroacetate, Sodium benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol

Jak používat:

Aplikujte pomocí roll-onu, po dobu 1-2 minut masírujte až do vstřebání.

 

Balení

60 ml

Upozornění:

Určeno pouze k zevnímu použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Není testováno na zvířatech.

 

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.