Final Fantasy XV Deluxe Edition pro Xbox ONE

Deluxe edice obsahuje hru Final Fantasy XV pro Xbox ONE, film Kingsglave: Final Fantasy XV a DLC bonusy: Outfit Royal Raiment, zbraň Masamune (FFXV), speciální barva Platinum Leviathon pro vaše auto. Vstupte do světa Final Fantasy XV, akčního RPG, které je součástí projektu Fabula Nova Crystallis, a prožijte epickou akční jízdu napěchovanou emocemi a velkolepými bitvami. Jste Noctis, korunní princ království Lucis, a vaším úkolem je znovu získat…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Final Fantasy XV Deluxe Edition pro Xbox ONE
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Česká lokalizace:
Ne

Popis produktu

Deluxe edice obsahuje hru Final Fantasy XV pro Xbox ONE, film Kingsglave: Final Fantasy XV a DLC bonusy: Outfit Royal Raiment, zbraň Masamune (FFXV), speciální barva Platinum Leviathon pro vaše auto.

Vstupte do světa Final Fantasy XV, akčního RPG, které je součástí projektu Fabula Nova Crystallis, a prožijte epickou akční jízdu napěchovanou emocemi a velkolepými bitvami.

Jste Noctis, korunní princ království Lucis, a vaším úkolem je znovu získat svoji vlast ze spáru císařské gardy.

Hlavní rysy XboxONE Final Fantasy XV (Deluxe Edition):

  • NEZAPOMENUTELNÁ CESTA Na cestě se k vám připojí vaši nejbližší přátelé, a společně se vydáte na výpravu jako žádnou jinou. Napříč světem Eosu budete potkávat monstra velká jako domy, nemilosrdné nepřátele, ale také řadu zajímavých postav. Během cesty se budete učit a vylepšovat své schopnosti v boji se zbraněmi a magii. A také se musíte naučit usměrnit sílu svých předchůdců, která vám umožní proplouvat vzduchem během soubojů.
  • AKČNÍ SOUBOJE Upravte si celou řadu zbraní a vyžijte každou unikátní schopnost vašich parťáků v real-time soubojích, které jsou snadné na ovládání, ale současně vyžadují velkou dávku šikovnosti. Pohybujte se hbitě po bojišti, takticky využívejte speciální pohyby a používejte stále silnější kombinace kouzel.
  • CESTOVÁNÍ BEZ OMEZENÍ Sedněte za volat a se svými přáteli vyjeďte z hlavního města na vedlejší okresky. Nebo se vydejte pěšky objevovat obrovskou krajinu, hemžící se divokou zvěří, nebezpečnými jeskyněmi a živoucími městy, ve kterých čeká spousta dobrodružství.
  • NEPROLOMITELNÁ POUTA Jako hlavní hrdina Noctis budete se svými přáteli během cesty neustále utužovat svůj vztah. Opětovné získání své vlasti spoléhá na vaši sílu a odvahu. A hlavně - na jednotnost. Vaši přátelé jsou důležitou součástí hry nejen v bojích, ale také mimo ně, kde se budete dozvídat o jejich osudech.
Počet hráčů: 1 Multiplayer: ANO Podporované příslušenství: Controller Xone Info: zobrazena pouze jedna varianta příslušenství. Jsou podporovány i všechny další barevné verze. Doporučený věk:(Rating PEGI) Trailer / gameplay ke hře Final Fantasy XV (Deluxe Edition) .polozka {display: none} #prvni {display: block} .zalozka a { border-bottom: none; padding: 10px; background-color: #111111; text-decoration: none;} .zalozka {border-bottom: 2px ridge #C0C0C0; padding-bottom: 10px} var zobrazena = "prvni"; function zobraz(polozka){ if (document.getElementById){ document.getElementById(zobrazena).style.display = "none"; document.getElementById(polozka).style.display = "block"; zobrazena = polozka; return false; } else { if(document.stylesheets) document.stylesheets["zalozky"].disabled = true; return true; } }

VIDEO 2 English Description Technické info / poznámky

Final Fantasy XV (Deluxe Edition) Game Desription Final Fantasy XV (Deluxe Edition) Get ready to be at the centre of the ultimate fantasy adventure. Enter the world of FINAL F

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.