Figl 204 šaty

Šaty ideální pro každou příležitost! Jednoduchý model má délku mírně nad kolena, kulatý výstřih. Krátké rukávy zdobí lesklé flitry, které zaručeně přitáhnou pozornost. Střih podtrhuje ženské křivky a působí elegantně. Šaty mají zapínání na zip zboku. Oblékněte se do komfortu a vykročte sebejistě kup Dámská hladká podprsenka značky LingaDore. Podprsenka má hladké košíčky s jemnou výztuží. Ve středu dekoltu je aplikována jemná krajka v kombinaci…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Figl 204 šaty
Výrobce: Figl
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Šaty ideální pro každou příležitost! Jednoduchý model má délku mírně nad kolena, kulatý výstřih. Krátké rukávy zdobí lesklé flitry, které zaručeně přitáhnou pozornost. Střih podtrhuje ženské křivky a působí elegantně. Šaty mají zapínání na zip zboku. Oblékněte se do komfortu a vykročte sebejistě kup Dámská hladká podprsenka značky LingaDore. Podprsenka má hladké košíčky s jemnou výztuží. Ve středu dekoltu je aplikována jemná krajka v kombinaci se saténovou mašličkou. Ramínka podprsenky jsou zdobena krajkou. Obvod podprsenky je hladký a má zapínání na dva háčky a tři pozice.Materiálové složení:

HIT - šaty s koženými aplikacemi! Nádherné šaty jednoduchého střihu, které dokonale zvýrazní ženské přednosti. Délka po kolena, lodičkový výstřih a krátký rukáv. Opticky prodlužují nohy. Látka imitující kůži je na rukávech a pod prsy.

Složení: 95% polyestér, 5% elastan.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.