FIFTY SHADES of Grey PLEASE SIR

od 509 Kč
Kniha Padesát odstínů šedi se stala světovým bestsellerem. Proto vám přínášíme ojedinělou kolekci erotických pomůcek k této knižní trilogii.Bič menších rozměrů s třásněmi pro vaše nejdivočejší erotické hrátky. Bič je tvořen pevnou kvalitní rukojetí a jemnými koženými třásněmi se semišovou úpravou. Bič je vhodný zejména k potrestání vašeho partnera či jemnému přejíždění třásněmi po jeho těle. Na konci rukojeti s očkem pro snadnější použití. V…
Lovesexshop.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
509 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: FIFTY SHADES of Grey PLEASE SIR
Výrobce: Fifty Shades of Grey
Minimální cena: 509 Kč
Maximální cena: 673,60 Kč
Ušetříte až: 164,60 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kniha Padesát odstínů šedi se stala světovým bestsellerem. Proto vám přínášíme ojedinělou kolekci erotických pomůcek k této knižní trilogii.Bič menších rozměrů s třásněmi pro vaše nejdivočejší erotické hrátky. Bič je tvořen pevnou kvalitní rukojetí a jemnými koženými třásněmi se semišovou úpravou. Bič je vhodný zejména k potrestání vašeho partnera či jemnému přejíždění třásněmi po jeho těle. Na konci rukojeti s očkem pro snadnější použití. V černo- stříbrném provedení.Celková délka: 38 cmobject width="560" height="315">param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wpoCD4ccMFc?hl=cs CZamp;version=3">/param>param name="allowFullScreen" value="true">/param>param name="allowscriptaccess" value="always">/param>embed src="http://www.youtube.com/v/wpoCD4ccMFc?hl=cs CZamp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true">/embed>/object> "Posílá prameny proti mému tělu v bolestivém, malátném tempu. "Už máš dost, Ano?" Christian šeptá do mého ucha. "Ó, prosím." Škemrám.Sladká žihadla důtek se zakousávají do mého zadečku."Prosím co?"Lapám po dechu. "Prosím, pane." Lechtejte, škádlete a mučte svého partnera tucty jemných lístků pro vaše potěšení a požitek z bolesti. Nabízí uspokojivé špípnutí nebo lehké olíznutí vaší pokožky s nepatrným náznakem bolesti. Černé důtky Please, Sir (Prosím, pane) se stříbrnými třásněmi jsou perfektním příslušenstvím pro jemné hrátky s nejcitlivějšími místy. Tento produkt je z oficiální kolekce erotických pomůcek Fifty Shades of Grey, schválené autorkou knihy (v českém překladu 50 odstínů šedi) E. L. James. Rozměry: Celková délka 38 cm (23 cm třásně 15 cm rukojeť).Materiál: Dřevo (rukojeť), kov (nýtování) a PU (jemné třásně). Důtky Please, Sir z kolekce Padesát odstínů šedi jsou oblíbenou pomůckou pro všechny, kteří se chtějí nechat potrestat nebo si užít jemných praktik. Pramínkový bičík vám pomůže zpestřit vaše intimní chvíle a můžete tak překvapit svého partnera a svést ho k SM praktikám. Sada obsahuje: - důtky z jemných kožených pramínků se semišovou úpravou Vlastnosti: - smyčka na rukojeti pro snadné skladování- kovové knoflíky na rukojeti pro extra detail- saténová rukojeť pro bezpečné uchopení- 40 měkkych semišových pramínků Barva: černo – stříbrná Rozměry: celková délka: 38 cm Díky své velikosti jsou důtky vhodné i na cesty, protože se budou snadno vejít do jakéhokoliv zavazadla, nebudete tak omezeni jen na hrátky ve vaší ložnici. Kvalitní provedení ve velikosti 38 cm (z toho 15 cm lískací část) z umělé kůže je přímo na míru vytvořené pro něžné i drsnější trestání partnera. Vyzkoušejte si vaše limity! Ztrestejte partnera, který zlobil!

Pro milovníky románů 50 Shades of Grey od EL James přinášíme bičík. Jedná se o smyslnou erotickou pomůcku určenou pro lehčí SM hrátky. Držadlo bičíku krásně sedne do Vaší ruky a již si jen můžete užívat Vaše tajné erotické představy. (Barva černo-stříbrná) V balení je saténový sáček.

Nádherný dárek z k

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.