Fetish Collection Bondážovací páska 24901703001

od 299 Kč
Tato poutací bondage páska by měla být nedílnou součástí každé domácnosti, kde partneři mají rádi vzájemné svazování či podobné erotické hrátky a fantazie. Výhodou této pásky je, že je vyrobena z pevného PVC o šířce 5 cm a celkové délce 9 metrů. Svůdný leštěný povrch pásky zajišťuje dokonalou přilnavost a soudržnost. (Rozhodně nebudete potřebovat žádná lepidla a ani lepící pásky.) Použití této pásky je snadné i bezpečné a proto je vhodné, jak…
erostore.cz
Za dopravu 109 Kč 4 dny
299 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Fetish Collection Bondážovací páska 24901703001
Výrobce: Fetish Collection
Minimální cena: 299 Kč
Maximální cena: 299 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Na dálkové ovládání:
Ne
Na klitoris:
Ne
Realistické:
Ne
Podtlakové:
Ne
Masážní:
Ne
Vodotěsnost:
Ne

Popis produktu

Tato poutací bondage páska by měla být nedílnou součástí každé domácnosti, kde partneři mají rádi vzájemné svazování či podobné erotické hrátky a fantazie. Výhodou této pásky je, že je vyrobena z pevného PVC o šířce 5 cm a celkové délce 9 metrů. Svůdný leštěný povrch pásky zajišťuje dokonalou přilnavost a soudržnost. (Rozhodně nebudete potřebovat žádná lepidla a ani lepící pásky.) Použití této pásky je snadné i bezpečné a proto je vhodné, jak pro začátečníky, tak i profesionály. Pásku můžeme vřele doporučit!

Bondege tape (páska) je 5 cm široký a 18m dlouhý v červené barvě pro bondage hry bez uzlů nebo lepení, drží jenom sám na sobě a ne na kůži nebo na vlasech. Je to ideální pomůcka pro milovníky Bondage hrátek, kteří by si chtěli užít svazování, ale nevynikají v bondage uzlech. Pásku stečí pouze připevnit na tělo a jen omotávat podle potřeby. K rychlému osvobození mějte připraven ostrý předmět. 100% polyvinylchlorid. Páska BONDÁŽOVACÍ červená k vašim sexuálním hrátkám. Spoutejte si parntera jak je vám libo a pak si s ním naložte jak uznáte za vhodné. Zvládnou to i začátečníci. Nelepí a netahá vlasy. Rozměry: šířka: 5 cm, délka: 18 m Materiál: vinyl Svazovací bondážní páska v červeném provedení pro vaše extra hrátky. Je 18 m dlouhá a 5 cm široká! Skvěle drží na jakémkoliv místě na těle. Nepoškodí kůži ani vlasy. Bondážní páska vhodná ke svázání partnerova těla. Má krásnou červenou barvu a úctyhodné rozměry: 18 m na délku a 5 cm na šířku.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.