Feminhelp přípravek pro kontrolu úniku moči 56 tablet

Pomáhá ženám obnovit kontrolu nad nechtěným únikem moči. FEMINHELP představuje kombinovaný přípravek bylinných extraktů a vitaminů. Jako inkontinence je označován stav, kdy dochází k samovolnému úniku moči z močové trubice. Tímto problémem trpí ženy stejně jako muži. Příčin tohoto stavu je mnoho. Patří k nim opakované porody, ochabnutí pánevního dna, fyzická námaha, astma, chronická zácpa, infekce v močových cestách, výhřez meziobratlové…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Feminhelp přípravek pro kontrolu úniku moči 56 tablet
Výrobce: NP PHARMA OSTROW MAZOWIECKA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Vitamíny a minerály:
Určení:
Forma:

Popis produktu

Pomáhá ženám obnovit kontrolu nad nechtěným únikem moči.

FEMINHELP představuje kombinovaný přípravek bylinných extraktů a vitaminů. Jako inkontinence je označován stav, kdy dochází k samovolnému úniku moči z močové trubice. Tímto problémem trpí ženy stejně jako muži. Příčin tohoto stavu je mnoho. Patří k nim opakované porody, ochabnutí pánevního dna, fyzická námaha, astma, chronická zácpa, infekce v močových cestách, výhřez meziobratlové ploténky. Inkontinence snižuje kvalitu života a je spojována především s obdobím klimakteria u žen. Obsažené rostlinné extrakty mohou přispět k úlevě a zmírnění tohoto problému.

Produkt Feminhelp obsahuje:

  • Extrakt z dýňových semen: udržuje dobrou funkci močového měchýře a močových cest.
  • Extrakt z kopřivy: je nápomocný při léčbě zánětlivých onemocnění dolních močových cest a je pomocnou látkou při prevenci a léčbě ledvinového písku a kamenů. Podporuje vylučovací funkci ledvin,  pomáhá udržovat normální funkci vylučovacího systému. Napomáhá posilování pohybového aparátu a  pomáhá udržovat pružné klouby, svaly a šlachy.
  • Extrakt ze semen soji: pomáhá udržovat pohodu během menopauzy.
  • Prášek ze šťávy brusinek – klikve velkoplodé: pomáhá k udržení zdraví močového ústrojí, přispívá ke zdraví močových cest, má příznivý vliv na močový systém, pomáhá eliminovat patogenní bakterie z močového ústrojí. Jako přírodní antioxidant chrání organismus před oxidačním poškozením.
  • Vitamin D: přispívá k normálnímu příjmu vápníku a fosforu, k udržení normální hladiny vápníku v krvi, přispívá k udržení normálních kostí a svalových funkcí, přispívá k udržení normálních zubů a normální funkce imunitního systému.
  • Vitamin B12: přispívá k normální výměně látkové, normální funkci nervového systému, normální tvorbě červených krvinek, normální funkci imunitního systému, příspívá ke zmírnění únavy.

Složení 1 tablety:

260 mg extraktu z dýňových semen, 50 mg prášku ze šťávy brusinek, 25 mg extraktu ze sóji, 25 mg extraktu z kopřivy, 2,5 ug vitaminu D3 (50% DDD*), 1,25 ug vitaminu B12 (50% DDD*).

*DDD = doporučená denní dávka

Dávkování:

Dospělí 1 - 2 tablety denně zapít vodou.

Balení:

56 tablet - dávka až na 2 měsíce

Upozornění:

Přípravek Feminhelp přípravek pro kontrolu úniku moči 56 tablet je registrovaný jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Obsahuje sóju!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.