Fanshop Osuška Juventus FC Black Stripes

Máte doma sportovního fanouška? Mají Vaši kluci rádi fotbal? Nebo je jejich nejoblíbenějším klubem Juventus FC? Udělejte svým klukům radost a kupte jim klubovou osušku, kterou budou moci používat doma v koupelně, na bazéně nebo na dovolené na pláži. Jedná se o vhodný dárek pro velké i malé sportovní nadšence. Osuška je vhodná i na pláž, koupaliště nebo kryté bazény i doma do koupelny. Je z bavlněného froté, velmi příjemná na dotek a skvěle saje.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Fanshop Osuška Juventus FC Black Stripes
Výrobce: Fanshop
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Máte doma sportovního fanouška? Mají Vaši kluci rádi fotbal? Nebo je jejich nejoblíbenějším klubem Juventus FC? Udělejte svým klukům radost a kupte jim klubovou osušku, kterou budou moci používat doma v koupelně, na bazéně nebo na dovolené na pláži. Jedná se o vhodný dárek pro velké i malé sportovní nadšence.

Osuška je vhodná i na pláž, koupaliště nebo kryté bazény i doma do koupelny. Je z bavlněného froté, velmi příjemná na dotek a skvěle saje.

Důvody k nákupu

  • Osuška s velmi dobrou savostí.
  • Velmi oblíbená sportovní osuška fotbalových fanoušků.
  • Licenční výrobek.

Vlastnosti

  • Rozměry: 75x150 cm.
  • Motiv: Juventus FC.
  • Praní: 30°C.
  • Barva: Černobílá.
  • Materiál: 100% bavlna, froté.

Zdroj: Obchod Animáčkové.cz (www.animackove.cz)

Fotbalová osuška Juventus s pruhy

Froté osuška v klubových barvách FC Juventus Black Stripes, je vyrobena ze 100%bavlnyJak už sám název napovídá, osuška je bílé barvy a vedou přes ní svislé, černé pruhyVe středu osušky je černé logo a název fotbalového klubu JuventusLícní strana osušky je z jemně střiženého veluru, který je hladký a velice příjemnýReverzní strana je tvořena hustě tkanou froté smyčkou, která zaručuje vysokou savostRozměry osušky jsou 75x150 cmKromě klubové osušky FC Juventus najdete ještě v naší nabídce povlečení, nebo polštářky s logy klubu

Černobílá pruhovaná osuška s fotbalovým tématem. Udělejte radost svému malému nebo i velkému fotbalistovi klubovou osuškou italského Juventus Turín. Perfektní osuška s velkým znakem na černobílém pruhované pozadí. Měkká osuška je vyrobena ze 100% bavlny v gramáži 350g/m² Fotbalová plážová osuška s logem týmu FC Juventus Turín. Osuška je z lícové strany v typických černobílých barvách s pruhovaným vzorem, po rubu má jemné froté smyčky bez potisku v bílé barvě. Osuška je vyrobena ze 100% bavlny s gramáží 300g/m2. Vysoce kvalitní osuška pro příznivce klubu Juventus Turín v pruhovaných klubových barvách. Jednoduchý a elegentní design s klubovým znakem a názvem týmu. Rozměr: 75 x 150 cm Materiál: 100% bavlna Oficiální licencovaný produkt Pořiďte svým dětem tuto krásnou osušku. Bude dělat radost v koupelně i u vody. Osušku můžete použit u bazénu i v létě na pláži a dopřát si tak maximální pohodlí po koupeli i při relaxaci. Materiál je dobře savý.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.