Escada Especially Delicate Notes toaletní voda pro ženy 50 ml

Escada Especially Delicate Notes je velice jemná a ženská vůně, která vznikla jako další verze oblíbeného parfému Especially. Ještě svůdnější, ovocnější a květinovější kompozice je určena pro mladé ženy a dívky, jež se chtějí denně odívat do sametově hebkého závoje, který svým aromatem připomíná příjemnou mýdlovou koupel. Parfém Especially Delicate Notes je nositelný především na jaře a v létě. Neodolatelně ženská a přitažlivá se budete cítit…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Parfémy ESCADA Nejlevnější parfémy

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Escada Especially Delicate Notes toaletní voda pro ženy 50 ml
Výrobce: ESCADA
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Parametry

Tester:
Ne

Popis produktu

Escada Especially Delicate Notes je velice jemná a ženská vůně, která vznikla jako další verze oblíbeného parfému Especially. Ještě svůdnější, ovocnější a květinovější kompozice je určena pro mladé ženy a dívky, jež se chtějí denně odívat do sametově hebkého závoje, který svým aromatem připomíná příjemnou mýdlovou koupel.

Parfém Especially Delicate Notes je nositelný především na jaře a v létě. Neodolatelně ženská a přitažlivá se budete cítit kdykoliv na sebe toto růžové kouzlo nanesete. Vůně od Escady vlastní překrásný hranatý flakónek z mléčného skla s masivním kovovým víčkem. Spolu s transparentní růžovou krabičkou evokují jemnost, umírněný styl a hlubokou a smyslnou ženskost.

Dokonale propracované spojení šťavnatého ovoce, půvabných květin a svůdného dřeva vás nadchne. Z počátku ucítíte svěží a vitální nótu hrušky, grapefruitu a růže. Mimořádně elegantní a působivá kombinace ylang-ylang, semena ibišku a sladší růže ulpí na pokožce vašeho těla, které neztratí jedinečný nádech půvabu mnoho hodin po aplikaci. V závěru bude vaše smysly hýčkat skladba hřejivého santalového dřeva a smyslného pižma.

Oblíbená značka parfémů Escada je proslulá svými letními limitovanými edicemi, které jsou plné sladkého ovoce a líbezných květů z celého světa. Tím však vůně Escada nekončí. Pod touto značkou naleznete i syté kořenité tóny a svěží vodní esence, vždy ukryté v krásném balení. Muži a ženy ze všech koutů světa nedají na parfémy Escada dopustit. Jedná se totiž o luxusní a kvalitní doplněk vaší osobnosti za příjemné ceny.

Novinkou ze světa Escada je parfém, který vznikl jako jemnější a lehčí verze oblíbené vůně Especially. Especially Delicate Notes sází na ovocně-květinový nádech, jenž připomíná okamžiky, kdy svěží, čistá a neodolatelně přitažlivá vycházíte z příjemné mydlinkové koupele. Zamilujte si růžovou auru ženskosti, kterou si můžete pořídit za bezkonkurenční cenu jen na našem webu!

Vyzkoušejte novinku mezi parfémy a ocitněte se v zahradě růží. Escada Especially Delicate Notes je luxusní lehoučká odlehčená vůně. Je to interpretace z původní dámské vůně Escada Especially. Parfém vám svým osobitým složením připomene dotek hedvábného šátku, ucítíte v ní delikátní růži s jemně sladkou hruškovou šťávou. Svými neodolatelnými a jiskřivými tóny ztělesňuje nová Escada Especially Delicate Notes spontálnost moderní dívky či mladé ženy.

Especially Delicate Notes od značky Escada je květinově-dřevitá, báječně lehká, svěží a delikátní interpretace originální vůně Escada Especially plné růží. Nechte se zahalit do náruče této vůně plné květinových tónů. Na trh byla uvedena v roce 2012.

  • Toaletní voda
  • Hlava: růže, hruška, grapefruit
  • Srdce: růže, ylang-ylang, semínka Ambrette
  • Základ: dřevité tóny, pižmo
Lehoučký dotek luxusu. Delicate notes je báječně lehká, světí a delikátní interpretace originální vůně plné růží. Elegantní, ale rafinovaná vůně inspirovaná mladším duchem ženy Espe

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.