EPEE Slingers sběratelské album

od 19 Kč
Slingers sběratelské album Kovové žetony jsou obsahem sběratelských sáčků, které přináší firma EP Line pro svoje fanoušky Slingers. V této sérii se dá nasbírat až 60 kusů žetonů. S těmito žetony mohou kluci zasoupeřit se svými kamarády. Důležitý je správný hod a správná volba pro sbírané žetony sladěné s tím co ukazuje siloměr, aby soupeř nenabral větší síly či aby hráč nepřišel o život. Kluci se mohou dohodnout na nově vymyšleném plánu hry.…
Bambule - Království hraček
Neznámá dodací lhůta
418 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EPEE Slingers sběratelské album
Výrobce: EPEE
Minimální cena: 19 Kč
Maximální cena: 418 Kč
Ušetříte až: 399 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Slingers sběratelské album

Kovové žetony jsou obsahem sběratelských sáčků, které přináší firma EP Line pro svoje fanoušky Slingers. V této sérii se dá nasbírat až 60 kusů žetonů.

S těmito žetony mohou kluci zasoupeřit se svými kamarády. Důležitý je správný hod a správná volba pro sbírané žetony sladěné s tím co ukazuje siloměr, aby soupeř nenabral větší síly či aby hráč nepřišel o život. Kluci se mohou dohodnout na nově vymyšleném plánu hry.

Obsah balení:

  • album na 60 žetonů, 1 žeton a bitevní pole

Kupte Vašemu dítku album kovových žetonů!

Vhodné pro děti od 5 let Materiál žetonů: kov

Nasbírejte všech 60 kovových žetonů. Vyberte si ten správný Slinger a vyzvěte kamarády na souboj. Pozor, špatný hod vás připraví o sílu! Smíte sebrat jen ty žetony, které mají nižší hodnotu, než ukazuje váš siloměr. Jakmile seberete žeton s vyšší hodnotou, ztrácíte život. A můžete si vymyslet i vlastní hry! Ukládejte si žetony do sběratelského alba. Budete mít přehled o všech žetonech. Balení obsahuje album, bitevní pole a žeton. Vhodné pro děti od 5 let.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.