EP Line Volkswagen Beetle RC

od 999 Kč
Toto jedinečné autíčko na dálkové ovládání je vhodné pro děti již od 18 měsíců. Ovládá se jednoduše s ovladačem s velkými tlačítky. Autko na dálkové ovládání, pro všechny malé závodníky, kteří milují dobrodružství. Radio control model (RC) - Auto rádiem řízené. Auto na dálkové ovládání musí mít doma každý kluk! Je to dobrodružství a vzrušení z řízení auta, které je ale naprosto bezpečné a zdraví neškodné. Autíčko jezdí na kmitočtu ________ MHz.…
Sparkys.cz
Neznámá dodací lhůta
999 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EP Line Volkswagen Beetle RC
Výrobce: Ep Line
Minimální cena: 999 Kč
Maximální cena: 999 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Toto jedinečné autíčko na dálkové ovládání je vhodné pro děti již od 18 měsíců. Ovládá se jednoduše s ovladačem s velkými tlačítky.

Autko na dálkové ovládání, pro všechny malé závodníky, kteří milují dobrodružství. Radio control model (RC) - Auto rádiem řízené. Auto na dálkové ovládání musí mít doma každý kluk! Je to dobrodružství a vzrušení z řízení auta, které je ale naprosto bezpečné a zdraví neškodné.

Autíčko jezdí na kmitočtu ________ MHz. Při koupi více R/C autíček doporučujeme pořídit takové, aby každé z nich jezdilo na jinou frekvenci a neprolínaly se tak při hře signály z více ovladačů. Různé frekvence vám umožní souběžnou jízdu dvou stejných aut, což se jistě hodí při pořádání závodů s kamarádem.

Hračky pro miminka mají krásný vzhled, jsou lehké a navíc fungují jako aktivní hračky - stimulují dítě vizuálně i prostřednictvím hmatu.

Materiál: plastBaterie vozidlo: 3 x AA 1,5V (nejsou součástí)Baterie ovladač: 2 x AAA 1,5V (jsou součástí)Délka auta: 18 cmDélka ovladače: 10 cmRozměr balení: 28 x 18 x 21,5 cm

Balení obsahuje auto, dálkové ovládání a návod (baterie nejsou součástí balení). Barva je modrá

Bburago Volkswagen Beetle 

Růžový Volkswagen brouk, přijíždí za nejmenšími holčičkami s velkýma veselýma očima. Volkswagen Beetle je ovládané infračerveným signálem.

Autíčko má velmi jednoduché ovládání. Holky mají k dispozici ovladač ve tvaru volantu s velkými tlačítky.

Přednosti:

  • vydává zvukové a světelné efekty

Vyberte dětem autíčko značky Bburago!

Vhodné pro děti od 18 měsíců Materiál: plast Baterie vozidlo: 3 x AA 1,5V (nejsou součástí) Baterie ovladač: 2 x AAA 1,5V (jsou součástí) Délka auta: 18 cm Délka ovladače: 10 cm Rozměr balení: 28 x 18 x 21,5 cm

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.