EP Line Ledové království kouzelná rukavice

od 999 Kč
Kouzelná rukavice Frozen si holčičky mohou střílet, stejně jako princezna Elsa v Ledovém království. Náplň mohou jako kouzlem zasunout do dna náramku. Střílení je vhodné v exteriéru. Rukáv je zdobený sněhovými vločkami, ty jsou v sladěny s barvou šatů Elsy. Modrý tubus je umístněn pod rukou, takže holčičky začnou rozprašovat led tím, že zvednou prst, na kterém je spoušť spreje přichycena. Obsah balení: rukáv s víčkem, kouzelná ledová plechovka…
Sparkys.cz
Neznámá dodací lhůta
999 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EP Line Ledové království kouzelná rukavice
Výrobce: Ep Line
Minimální cena: 999 Kč
Maximální cena: 999 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kouzelná rukavice Frozen si holčičky mohou střílet, stejně jako princezna Elsa v Ledovém království. Náplň mohou jako kouzlem zasunout do dna náramku. Střílení je vhodné v exteriéru. Rukáv je zdobený sněhovými vločkami, ty jsou v sladěny s barvou šatů Elsy.

Modrý tubus je umístněn pod rukou, takže holčičky začnou rozprašovat led tím, že zvednou prst, na kterém je spoušť spreje přichycena.

Obsah balení:

  • rukáv s víčkem, kouzelná ledová plechovka
  • opakovaně použitelná náhradní láhev s vodou

Kupte holčičkám náhradní náplň

Vhodné pro děti od 5 let Výška tubusu: 12 cm Délka rukavice: 16 cm Rozměry balení: 30 x 20 x 4 cm

Publikace: Kouzelná rukavice - Ledové království 2 - neuveden. Proměňte se v opravdovou sněhovou královnu Elsu. Nasaďte si rukavici a vykouzlete sněhovou spršku jako z pohádky. Pro děti od 5let. Publikace: Kouzelná rukavice - Ledové království 2 - neuveden.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.