18. Nejprodávanější
EP Line Epline SpyX malá špionská sada

od 699 Kč
SpyX Malá špiónská sada Malá špionská sada určitě potěší každého agenta. Pokud chce mít prostor pod kontrolou a pohybovat se šikovně v celé situaci, je dobré, aby měl set připraven. Obsah balení: Pero s neviditelným inkoustem - pro potřebné záznamy. Ty si potom agent může snadno přečíst pomocí UV světla instalovaného na druhém konci pera. Detektor pohybu - umožňuje, aby měl agent přehled, kdo nebo co se pohnulo v místnosti. Jakmile dojde k…
Bambule - Království hraček
Neznámá dodací lhůta
999 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: EP Line Epline SpyX malá špionská sada
Výrobce: Ep Line
Minimální cena: 699 Kč
Maximální cena: 999 Kč
Ušetříte až: 300 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

SpyX Malá špiónská sada

Malá špionská sada určitě potěší každého agenta. Pokud chce mít prostor pod kontrolou a pohybovat se šikovně v celé situaci, je dobré, aby měl set připraven.

Obsah balení:

Pero s neviditelným inkoustem - pro potřebné záznamy. Ty si potom agent může snadno přečíst pomocí UV světla instalovaného na druhém konci pera.

Detektor pohybu - umožňuje, aby měl agent přehled, kdo nebo co se pohnulo v místnosti. Jakmile dojde k záznamu pohybu je hned aktivovaný alarm.

Špionážní oko - skrze oko může vidět vše co se kolem pohne.

Mini odposlech - agent může zaznamenávat dění pomocí do ucha vloženého nenápadného sluchátka a odposlechové jednotky kdekoli na oblečení, tak aby mikrofonek směřoval směrem ven.

Universální pásek - slouží agentovi se svými držáky na různé vychytávky

SpyX jsou špiónské potřeby, ze kterých si můžete vybrat v naší široké nabídce jednotlivých produktů.

Kupte Vašemu malému špionovi malý set SpyX!

Vhodné pro děti od 6 let Materiál: plast Baterie: pero 3x LR43 (jsou součástí) detektor 2x AAA (nejsou součástí) odposlech 1x LR4 (jsou součástí) oko 2x LR44 (jsou součástí) Rozměry: pero cca 14,5 x 2 cm detektor cca 6,5 x 6 x 4,5 cm odposlech cca 7 x 5 x 2,5 cm oko cca 6 x 6 x 2 cm Rozměry balení: 25 x 30 x 5,5 cm

Herní set pro kluky, vhodné od 6 let . Špiónská sada Epline SpyX je ten pravý dárek pro zvídavé a hravé agenty již od 6ti let. Nezbytné vybavení jako špiónské pero, detektor pohybu, mini odposlech, špiónovo oko a univerzální pásek s držáky na všechny tyto vychytávky je zabaví na dlouhé chvíle.Hledáte dokonalý dárek pro kluka nebo i pro dobrodružnější dívku? Už jste slyšeli od svých dětí větu: Hrajeme si na tajné agenty? Udělejte jim radost sadou fungujícího vybavení pro malého špióna Epline SpyX. Obsahem této sady je špiónské pero, detektor pohybu, mini odposlech, špiónské oko a univerzální pásek s držáky na špiónské vychytávky. Vše je na baterie, takže je souprava funkční a tím nabízí mnohem větší dobrodružství. Tato sada dokáže zabavit vaše děti (a možná i vás) na dlouhou dobu. Nyní se mohou vaše děti cítit jako opravdoví špióni a je možné, že vy o nich nebudete vědět ale oni o vás ano.Jednotlivé části:Špiónským perem napíšete t Rozdáváme jedničky! Využijte slevu 111 Kč na všechny hračky a aktovky s kódem: HRACKY111. Akce platí jen do neděle při nákupu nad 1000 Kč. Staňte se pravým špionem! Sada obsahuje všechny nezbytnosti bez kterých se tajný agent v dnešní době neobejde. V balení je špiónské pero, detektor pohybu, mini odposlech, špiónské oko a univerzální pásek s držáky na špiónské vychytávky.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.