Emipo P-1041-2-083

UPOZORNĚNÍ: Pod hlavním obrázkem produktu se nachází další ilustrační fotografie, aby zákazník viděl, jak vypadá třípatrový typ penálu po obvodu, uvnitř a naplněný. Školní třípatrový penál je určen pro žáky 1.stupně ZŠ. Každé jednotlivé patro se uzavírá na samostatný zip. Má celkem 30 pružných gumových poutek pro uložení psacích potřeb. Jedno patro je opatřeno uzavíratelnou kapsičkou na suchý zip, ve třetím je průhledná přihrádka pro týdenní…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Emipo P-1041-2-083
Výrobce: EMIPO
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

UPOZORNĚNÍ: Pod hlavním obrázkem produktu se nachází další ilustrační fotografie, aby zákazník viděl, jak vypadá třípatrový typ penálu po obvodu, uvnitř a naplněný.

Školní třípatrový penál je určen pro žáky 1.stupně ZŠ. Každé jednotlivé patro se uzavírá na samostatný zip. Má celkem 30 pružných gumových poutek pro uložení psacích potřeb. Jedno patro je opatřeno uzavíratelnou kapsičkou na suchý zip, ve třetím je průhledná přihrádka pro týdenní rozvrh se jmenovkou. Pouzdro má rozměr š.190 x v.55 x h.120mm. Prázdné váží 0,19kg (plněné 0,38kg). Můžete si vybrat mezi penálem neplněným nebo plněným psacími potřebami. Psací potřeby jsou od renomovaných značek Koh-i-noor, Centropen, Concord.

Plněný školní třípatrový penál obsahuje:

ořezávátko 1ks gumu 1ks propisovací tužku 1ks tzv.„čínské pero“ 1ks školní pero bombičkové 1ks grafické tužky 2ks školní pastelky 8ks popisovače 8ksškolní nůžky 1ksštětec kulatý 1kstekuté lepidlo 30g 1kspravítko rovné 1kstrojúhelník 1ksbombičky inkoustové 2ks

Školní třípatrový penál je určen pro žáky 1.stupně ZŠ. Každé jednotlivé patro se uzavírá na samostatný zip. Penál má 30 pružných gumových poutek pro uložení psacích potřeb. Jedno patro je opatřeno uzavíratelnou kapsičkou na patent, druhé je urřeno pro pomůcky, jako jsou nůžky. lepidlo, pravítko apod. a ve třetím je průhledná přihrádka pro týdenní rozvrh se jmenovkou. Tento třípatrový penál je dodáván bez náplně. Specifikace: Rozměry (š x h x v): 19,5x5,5x12,0 cm Hmotnost: 0,19 kg Materiál: PAD/PES, Lamino papír Záruka: 3 roky Určení: Chlapci UPOZORNĚNÍ: Pod hlavním obrázkem produktu se nachází další ilustrační fotografie, aby zákazník viděl, jak vypadá jednoklopový typ penálu po obvodu, uvnitř a vybavený. Zakupte produkt Školní penál 3-patra Emipo Traktor - prázdný z kategorie Aktovky, batohy, tašky přes rameno, příslušenství | Penály, etue | Penály | 3-patrové prázdné od výrobce Emipo za cenu 299 Kč.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.